Tuesday, 14 February 2012

Sesi pelepasan rindu rinduan



Tengahari semalam  dah makan banyak sampai berangan entah kemana dalam petang camtu dapat plak message dari budak kecik dia nak datang office. Suka sangat sebab dah lama kot tak jumpa ngan budak kecik ni.. lepas dia dah resign hanya facebook je jadi penghubung.. Petang tu seperti yang dijanjikan me war warkan kat semua kawan baik budak kecik  yang dia datang office.. so turunlah kitaorang jumpa ngan dia lepak lepak kat kantin office..


Kitaorang petang tu.. muka kekenyangan sebab baru lepas makan nasi lemak lagi.. hehehe ;)


Budak kecik & Raja Ida


Me & Budak kecik.. Ohhh tolong abaikan keadaan mata me tu k mata me belum baik lagi.. kuat betul penangan Abang ensem  ni.. ;)


Kepada Budak kecik
Semoga berjaya dalam apa jua bidang yang budak kecik buat, jaga diri,
Jangan bawak motor laju-laju & Jangan nakal nakal


Salam sayang,
NURUL


21 comments:

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

amboi, smpai siezuka pn kena penangna abang encem leh sepet mata tu.. huhu hebat2 penangan orng lama ni.... huhu

Cik Nurul said...

Zuan: tulah pasal kuat betul penangan AE ni.. naya2 ;)

KiD said...

take care tau budak kecik..!! all the best..!!!

Cik Nurul said...

KID: time kasih nanti nurul bgtau kat budak kecik.. ;)

idasm said...

Budak Kecik tu mmg suka buat memek muka bila posing kan.... hehe...

aReLaN said...

hebat betul penangan AE.hahahaha

th3b0r3dsha said...

AE oh AE sungguh kuat penangannya ya? hihihi.

CIK MAY said...

haha..kantoi..tgk FB time keje!

CIK MAY said...

http://mayandhanis.blogspot.com/2012/02/surat-perakuan-bujang-dia.html

wajib tengok!haha

CIK MAY said...

nnt tunjuk la entry surat tu kat beliau...haha..tp serius..mmg gelak giler kat kete tadi..sbb kat opis my, pas print mesti kene semak balik takut salah type..then,my dah tukar kpd totally bhs melayu surat yg my buat sendirik..sbb surat die kan mcm cmpur2...technician la.tukar kpd juruteknik..pastu 10th tu my tkr kpd 10hb..opis my kan totally BM dlm surat n memo..

Cik Nurul said...

Idasm: Mmemang dia suka sangat buat camtu..

Arelan: hahaha tu lah pasal..

Cik Nurul said...

Kak Sha: memang hebat.. eeii x delah nurul gurau2 jer.. ;)

Cik Nurul said...

My: hehehe tu lepas habis waktu keje dah..

nurul dah baca lawak gila kot.. ni memang betul2 copy paste.. tapi copy paste pun still lagi tak betul jugak.. hahahaha

CIK MAY said...

copy paste pun taip sendirik..haha..bukan softcopy..hehe..eh..my dah emel tau surat draft tu..em..cek emel k..

Bro Framestone said...

wah.. pic last tue....

no komen he..23x

Zarul said...

dah claim medical fees ke kat AE tu

kak ina kl said...

ooo fofolur tul AE tu ek..kamu ek yg dpt karok dgn retis tu kan..

Cik FaRiZaM said...

knp dgn mata nnurul? hehe penangan lepas makan kt bangkok tu ke? hehe~ AE kenyit mata ek> opsss

Cik Nurul said...

My: nurul dah buat.. t nurul pas kat wan esk.. ;)

Bro: saje je kan.. nak cakap nurul chubby lah tu.. :)

Cik Nurul said...

Abg Zarul: belum.. 25hb nih.. hehehe ;)

Kak Ina: blogger hartanah yg popular.. ;)

Cik Nurul said...

Kak Ina: errkk.. ye hari tumpang jer.. hehehehe.. ;)

Kak Faz: tula pasal lama betul sakit dia kan.. ;(