Sunday, 26 February 2012

Tercapai jua akhirnya! Terima Kasih YanaSuperFriends



Terima kasih YanaSuperFriends!! Sebab korang semua me boleh jumpa dengan cinta saya Wawa aka Yana Samsudin , hehehe jadinya masa tonton Adnan Sempit 2 hari tu dapatlah me tunaikan hajat me.. nak bagi pengganti diri dekat Yana Samsudin!!  



Comel kan.. ;)



IMG 1568 Yana Superfriend Meet Up di Pratonton Adnan Sempit 2
pinjam gambar akak Pen merah ;)


Inilah dia antara sebahagian YanaSuperFriends yang sangat sporting, Me balik awal hari tu, kepala dah berdenyut2.. mau tak berdenyut, habis keje terus g sunway pyramid.. dengan x mandi tak apanya..hehehe ;)


Ucapan Khas Yana Samsudin buat semua Peminat Adnan Sempit 2

 






Salam sayang,
NURUL


18 comments:

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

huhu lepasni klu brgambar ngan siezuka, msti rasa mcm brgambr ngan retis..hehehe

akuzle ayu said...

kemain kad dier...vaassttt!!

p/s: 2-2 events nurul leh juin tp kena daftar dulu. ajak kwn2 skali nooo??

~diAhOntHeblOg~ said...

bestnyeeeeeeeeeeeeeee..

nice to meet u nurul! semalam wink2..

Cik FaRiZaM said...

nurul: lepas keje terus g sunway...perghhhh...hebat....eh nurul dah thp hebat dah, ada kad bagai...tahniah nurul dah capai thp segini......jgn lupa akak yg masih di bawah ye...hehe :D

Zarul said...

hooho cantik spek Yana..

aReLaN said...

bestnya nurul slalu leh jumpa artis.nak jugak.

p/s : sori la ye takleh lama2 smalam.lenkali lak.nak bagi kad,ada business card company je. :)

lin~ said...

nice post lah (.")

tagging you here, moga2 mendapat manfaat (:

http://recycleboxes.blogspot.com/2012/02/segmen-i-love-blogging.html

terima kasih

KiD said...

waaaahhh... geng yana.. pheewiit!!

sW33tdARLiNG said...

waaahhh siap posing dengan kad lagi tuuu.... me pun minat Yana.. bila laa erk dapat jumpa dia

JAI said...

Wahh..baru tahu ropa-ropanya eden dapek bergambo dengan retis ropanyerr..hehe

Cik Nurul said...

Zuan: X de maknenya retis dik..

Kak Ayu: Ok kak.. time kasih info, macam nak join.. ;)

Cik Nurul said...

Diah: best.. nice to meet u to dear.. ;)

Kak Faz: X de maknanya hebat.. akak try lah join contest MIG, mesti dapatnye tiket dia.. nurul dulu pun start dgn join constest MIG.. hehehehe, insyaAllah kalau nurul dpt lagi nanti kt dating berdua k.. hehehehe ;)

Cik Nurul said...

Abg Zarul: spek dia sama dengan Shaheizy sam.. comel..;)

Arelan: try join contest MIG.. mesti dapat tiket preview filem..

hari tu x bagi pun bisness kad. :(

Cik Nurul said...

Lin: Time kasih.. ;)

Time kasih jugak tag kita.. ;)

KID: hehehe pheeewwwwiiittt.. ;)

Cik Nurul said...

Sweetdarling: heheheehe, time kasih sudi singgah blog kita.. InsyaAllah satu hari nanti mesti dapat jumpa dia.. ;)

Abg Jejai: Retis lah sangat, hehehe

the sun daily said...

comeinye akak........

aReLaN said...

bukan tak nak bagi tapi lupa bawak lak.heheh..lenkali la ye.ooo..tak pernah join pon contest MIG.nanti la try.

madammondoq said...

jeles i ok!!!!