Monday, 20 February 2012

Sebab utama saya semakin Chubby



Aduuhh semua orang cakap me dah chubby.. Terutamanya si Bro ni.. tiap kali jumpa mesti dia cakap me chubby.. Tapi ade sokongan kuat dari kenyataan Bro ni tau, sebabnya baju me kebanyakkan nye dah ketat, Dan bila jumpa dengan orang sarawak  & mummy si kembar menyokong lagi kenyataan dari diorang yang me semakin chubby.


Korang tau tak sebab utama me dah semakin chubby?? korang tengoklah apa makanan diorang.. Ok sebelum tu, untuk pengetahuan korang, department me sangat murah rezeki tau sebabnya ade saja makanan yang tersedia.. al maklumlah kekadang tu ade technician yang belajar kitaorang girls yang 8 orang ni, kekadang tu petang2 ade goreng pisang lah, karipaplah ai macam macamlah..


Tengok contoh kat bawah ni.. Pagi pagi me dah beli breakfast, tapi sampai jer kat office dah tersedia nasi lemak.. Technician yang belanje.. Mau tak chubby.. breakfast saje dah macam lunch.. ;)




Pastu tadi dah dok fikir2 nak makan apa untuk lunch, Sebabnya selama me sakit mata ni dah lama me tak turun pergi kantin. Pastu Lovely couple ni ajak makan Syed restoran, mula mula ingat nak keluar tapi tak jadi plak.. so  Mathan  Yang pergi beli.. Sekarang ni, rasa kekenyangan yang teramat sangat.. ;)




Syukur alhamdullillah.. dengan rezeki yang Allah berikan.. pagi nasi, tengahari nasi & kekadang tu malam pun nasi.. sebab itulah jadi sechubby macam ni.. x pelah chubby2 pun asalkan hati senang & sentiasa comel, hahahaha ;)




Salam sayang,
NURUL




12 comments:

Azman said...

Tak der la nampak chubby ok jer hehehe..org pmpn tu lah masalahnya,dah kurus tapi masih rasa gemok hehehe..

Rafflesia™ said...

chubby2 pun chumel je akak ni.. =.=

Errah said...

ok lagi tu..i lagi chubby ..hehe

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

tp makin comel~ hehe

Cik Nurul said...

Abg Azman: Hehehe dah ramai yg tegur.. tu yg menjadi kerisauan.. ;)

Rafflesia: hehehe Thanks dik.. ;)

Cik Nurul said...

Errah: eh ye ker.. x pe lah chubby2 pun asalkan comel.. ;)

Zuan: Hehehe time kasih dik.. ;)

Eyriqazz said...

gambar nampak tired..tak chubby,abang ensem lagi chubby...hik3...

hazman aka species1980 said...

biasa je kot.... itu tandanya senang hati... ;-p

Cik Nurul said...

Bro Eyriqazz: a'ah sebab masa ni dah pukul 8lebih tunngu hujan lebat behenti.. tu yg muka camtu.. x chubby ek.. AE chubby x pe sebab dia ramai aweks.. hahaha

Cik Nurul said...

Bro Hazman: betul, sekarang ni hati senang sgt.. :-)

Anonymous said...

Awak chubby cemana sekalipun, saya tetap suka kat awak.

Eyriqazz : Wah wah wah.. Macam dah lama je idop..hehehe

-AE yg suka kat Nurul-

Cik Nurul said...

AE: wah statement.. berani betul, ala chubby2 pun handsome jugak.. dah nama AE.. hihihi ;)