Monday, 5 December 2011

Lunch date with lovely couple



Tak tahulah kenapa sejak dari minggu lepas mood nak berblog tu x der
Mungkin sebab kepenatan bekerja + hujung minggu yang padat minggu lepas kot
Orang cakap kalau x da mood jangan paksa diri nak menulis
Nak menulis hanya takut ketinggalan atau memaksa diri nak ikut blog-blog orang yang sentiasa update tu, baik tak payah , betul tak???


Lunch tadi seperti yang kitaorang janjikan minggu lepas Me keluar makan dengan
Pasangan Husband & wife yang comel ni..


Mathan & Nita


Kitaorang makan dekat Syed restoran, dekat PJ Hilton, sebaris dengan KFC & Giant, Memang sedap..
Kekenyangan Me tengahari tu..



Ni yang me makan


Ini Nita Punya


Ini Mathan Punya


Sangat Sedap!!
Thank u so much Mathan & Nita sebab belanja me makan... ;)


Inilah Me yang semakin chubby



Salam Sayang,
NURUL




4 comments:

Syafiq Rosli said...

hamboi kemain makan lagi eh..:)

NuReLLe said...

aritu me n my frens gigih carik roti naan smp ke syed ni ok!haha...:D

Hazmin Hamudin said...

bukan main meriah lagi makan..macm sedap je...bile nak open table pulak ye..hehe...

Cik Akmal said...

Syafiq Rosli-- Hehehe lapor tu..

Nerrelle-- sedap kan..

Hazmin Hamidun-- memang sedap..jom bila-bila pun boleh..