Saturday, 24 December 2011

Meatball Ikea kesukaan kitaorang



Dulu kecoh jap, yang meatball ikea tu x halal, dan pernah diarah tutup.. tetapi setelah disahkan halal oleh jakim foodcourt ikea untuk meatball kembali beroperasi dan dijual seperti biase. Meatball ikea ni memang kesukaan Tom untuk me oklah.. tapi tak lah suka sangat sebab me suka fries dia jer.. sedap.. So hari tu me & tom g makan kat sana, kali ni kitaorang just ambik yang kecik jer. Harga dalam RM4.90.. kebetulan kitaornag pergi public holiday so ramai lah sikit orang jer.. sape-sape yang g ikea singgah lah kat foodcourt dia yer.. macam macam makanan ade kat sana dan yang paling penting harga dia sangat berpatutan dan air dia boleh refill.. itu yang penting.. huhuhu







Nilah makanan kitaorang..



Peneman setia.. ;)


Budak chubby..;)


Salam sayang,
NURUL




2 comments:

Munnafendy said...

petang ni nak g sana! yeahhh!!

Cik Akmal said...

enjoyyy...memang best kat sana ;)