Sunday, 18 December 2011

MERLIN..Yang ditunggu tunggu sudah pun tiba



Dari bulan lepas lagi me doh usaha download merlin season 4 
sebab dekat tv3 mahupun astro belum siarkan lagi untuk season baru ni
tapi disebabkan oleh department yang tengah kelam kabut tak cukup staff so masa nak beronline tu kurang dan sehingga sekarang baru episod 3 je me sempat download
oppsss sebelum tu kalau korang nak tahu ap tu merlin boleh tgk kat sini


oleh sebab hari hari balik keje lambat so masa nak tgk tv tu kurang lah
balik keje mandi online jap terus masuk tido, tv pun layan yg mana best je
tapi hari ni sekali me tgk iklan tv3 ngan astro 701 dan cek dekat you tube
diorang dah start dengan season baru

wah berbunga nya hati ini.. huhuhu tak payah lah nak susah payah download lagi
mintak dengan technician me pun belum bagi lagi sampai sekarang
jom layan trailer untuk season baru ni, memang best!!










Salam sayang,
Nurul





1 comment:

miss kara said...

sye pon suke merlin