Thursday, 29 December 2011

Nak Sampel Percuma dari Libresse tak???



Kalau dah percuma mesti ramai yang nak kan.. betul tak?? Ok, ini khas untuk kaum wanita sahaja!! Kalau sebut Libresse mesti orang kenal kan.. ok kalau nak tahu Libresse ni adalah jenama produk penjagaan kebersihan wanita antarabangsa. So far me pernah pakai produk ni memang selesa. Sekarang diorang tengah promosi produk diaorang, Kalau korang nak sample boleh submit permohonan korang kat sini:-




dan jangan lupa like FB Libresse Malaysia



Ini yang me dapat.. J






Thanks Libresse


Salam sayang,
NURUL


4 comments:

Fendy said...

busy?..teruskn usaha...good luck

Akulah Pak Lan said...

Yang laki tak da? #eh

Cik Akmal said...

Fendy: Hah?? busy.. time kasih

Cik Akmal said...

Akulah Pak Lan: Eh kalau laki nak pakai pun boleh ape.. hehehehe