Friday, 23 December 2011

GIVEAWAY FROM WWW.KAKINAKL.COM



Me nak join contest ni dari Kak Ina KL. Me selalu baca blog dia dan pernah jugak terserempak dengan kak ina masa tengok pratonton satu movie tu dekat e@curve.. tapi masa tu Kak Ina busy borak, ingat nak tegur lepas habis movie, last2 minit habis je wayang me kena balik cepat..orang cakap x de jodoh, Tak pe in future kalau terserempak mesti tak akan lepaskan peluang nak tegur Kak Ina..






Me suka baca blog Kak Ina KL ni sebab blog dia penuh dengan informasi, selalu update dan yang paling me suka banyak resipi-resipi makanan. Dan kak ina ni jugak tak kedekut dengan senyuman, kalau tak caya tengok semua gambar dia.. sejuk mata memandang, tengok Kak Ina KL teringat kat Ma.. Oh yang penting esok dapat jumpa Ma.. Hepi.. ;)


JOm kita ramai-ramai join kat sini

Dan jangan lupa jugak kita singgah kat FB Kak Ina KL



Salam Sayang,
NURUL


3 comments:

kak ina kl said...

salam ziarah. terima kasih sudi join tapi kan kamu tak bagi 3 sebab kenapa kamu suka jenguk blog akak.
nanti bagi url sekali lagi yer

Cik Akmal said...

sama kak ina..dah kan nurul dah tulis kat atas..

nanti nurul edit balik n bg balik url.. :-)

kak ina kl said...

terima kasih sudi join yer..tak perasanlah pulak..tunggu keputusannya nanti yer