Saturday, 24 December 2011

Shoping-shopping dekat Ikea




Tujuan me ikea sebenarnya nak g shopping barang –barang untuk exchange gift Christmas untuk technician me. Almaklum lah setiap daripada kitaorang kena beli hadiah yang berharga RM15.00 seorang, so technician me tu bukannye jenis yang suka benda ni semua.. My boss mama suh collect duit ngan diorang pastu me g beli kat ikea.. oklah daripada last year punya boleh dikatan semua tu my boss g beli coklat. Tak de kenangan lah kan. Lepas makan terus buang. At least kalau beli barang ade kenangan yang boleh kita simpan.. opppsss ap yang me mengarut ni.. ok balik pada cita… me memang selalu sangat datang sini.. datang sorang –sorang ok.. sebab dekat sangat nagn rumah me, tapi malam tu nak beli barang banyak dan nak buat pilihan so me ajak tom temankan.. pusing punya pusing kat bawahlah hasilnya.. tapi dah siap dibungkus.. dah nama pun hadiah ye tak.. ;)


Salam sayang,
NURUL



2 comments:

Nana said...

Tak pernah sampai sana.. dgr je..

Cik Akmal said...

dekat je ngan rumah kite.. t kalau dtg bgtau lh kt..