Thursday, 9 February 2012

Di Sebalik tabir Preview Filem Hantu dalam Botol Kicap



Belum habis lagi pasal Filem Hantu dalam Botol Kicap. tak kan x der gambar ye dok.. mestilah kena ambik gambar.. hari tu ramai sangat blogger blogger yang hadir.. ade yang me kenal ade yang me tak kenal.. special thanks to Broframestone & Iera yang comel.. sebab sudi jemput dan hantar me untuk ke preview filem ni.. Sayang korang.. ;)



Blogger blogger jejaka yang handsome handsome


Kitaorang yang comel comel


Dengan Maimon Mutalib


Zalif Sidek


Mon Ryanti


Wawa Zainal


Dengan Farid Kamil


Dengan Along


Yang ni tak ingat nama dia ape.. dah lama dia menyepi..


Salam sayang,
NURUL



12 comments:

Cik FaRiZaM said...

wahhhh....best nye. rugi tak join nurul. nnti nurul ajak la akak lg hehe ~ kalau free akak nak gak join. jumpe retis.

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

wahhhh ramainye artis2 nurul brgambar :D

aReLaN said...

wow...bestnya.banyak betul gambar ngan artis.paling membuatkan diri ini jeles bila gambar ngan wawa tu.arghhhh

Cik Nurul said...

Kak Faz: hehehe boleh jer.. ;)

Cik Nurul said...

Zuan: Hehehe tumpang glamer.. ;)

Arelan: Wawa zainal sangat comel.. :) Tapi AE lagi untung.. ;)

KiD said...

lepas ni jangan lupa ambik gambar dengan artis shakiddo yea.. hehehee

madammondoq said...

tinggi giler kan mon ryanti tu.. heels dia je dah panjang macam misai AE.. eh! haha..

Zarul said...

botol kicap la pulak....

Cik Nurul said...

KID: itu sudah semestinya.. ;)

Madam: tulah pasal.. dah lah tinggi pakai heels plak.. lagilah tingginya..

Cik Nurul said...

Abg ZaruL : best jugak cita ni.. lawak.. asik gelak je memanjang..

idasm said...

nurul pun mcm retis gaklah.... cantik... baju pun cantik...

Bro Framestone said...

yang last... Boy Iman