Monday, 20 February 2012

Date dengan Si Kembar



Minggu ni adalah hari minggu yang paling busy.. busylah sangat si Nurul ooiii.. Bukanya apa baik punya me baca Novel, dapat call dari Mummy Si Kembar diorang ajak me makan steamboat dekat Flaming, sunway pyramid.. apelagi on jelah.. Al Maklumlah me dah lama nak makan ketam.. Padahal mata still lagi sakit.. Ala x per bak kata my boss Mama "Makan first sakit later kita fikir" dan lagi satu dah lama tak jumpa ngan Si Kembar.. rindu.. ;)


Me sampai lambat sikit, sebab tunggu sembahyang maghrib dulu baru keluar dari rumah.. Diorang x perSampai sampai jer.. diorang dah kekenyangan.. so malam tu me balun makan ketam.. ;)


Sedapnye abang makan ice cream, tolong abaikan keadaan mata me tu k.. ;)


orang kelaparan.. ;)


Family Mummy Si kembar.. ;)


Time kasih abah & Mummy si kembar sebab ingat jugak kat me..
Lain kali belanja lagi k.. huhuhu

Salam sayang,
NURUL

p/s: hari ni datang keje dengan mata still lagi membesar.. :(


2 comments:

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

sedapneee ketam, sedapnyeee~ :D

Cik Nurul said...

Zuan: sedap.. nanti kt buat makan ramai2 untuk bloger2 mesti best kan.. ;)