Friday, 24 February 2012

Korang rasa perlu ke pengganti diri?


Sebenarnya dah lama nak publish entry ni, tapi malu plak..  Sebenarnya ada sorang blogger ni bagi me dia sangat otai dalam dunia blogging ni. Dia ada nasihat me buat kad sebagai pengganti diri, tapi bagi me terlalu awal & sebenarnya me berblogging ni pun sekadar untuk personal blog.. diari hidup..& yang paling utama me terlalu baru dalam dunia blogging ni..


Tapi sekarang ni jer asyik pergi sana pergi sini.. Nak tau bila me bermula?? me bermula sejak mula berjumpa dengan Bro Framestone nilah asyik ke sana ke sini. Hehehe tima kasih Bro sebab selalu ingat Nurul ;)


Ok balik pada pengganti diri.. Kat office me ade designer untuk office.. jadi ade satu hari tu saje2 me tanye dia boleh buat ke tak.. pastu dia jawab boleh.. dan ini lah hasilnya.. Time kasih Kak Liza.. Korang semua ok tak?? bagi komen sikit.. ;)




Salam sayang,
NURUL



20 comments:

Azman said...

Wah tahniah...kaburkan no phone tu sikit, kang ada org gila saiko msg susah lak..sekadar nasihat :)

Wallahua'lam said...

as salam..
hehe..bro :)
ok je ada pengganti diri. tapi tang no. tu, elok padam cepat. blogger pun, ada yang tak betul. dok kacau sana sini

=_=


iklan :

http://fadzli-rt.blogspot.com/2012/02/bukti-penyakit-aids-wujud-sejak-zaman.html

Cik Nurul said...

Abg Azman: nurul x perasan.. sekarang dah kaburkan.. time kasih :)

Cik Nurul said...

WaAllahua'lam: time kasih.. tadi nurul x perasan.. ;)

aReLaN said...

wow...lawa2.saya pakai kad company bagi free je.hehehe

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

siap ada qr lg..sempoi..ble nak bg zuan satu? hehe

~diAhOntHeblOg~ said...

vavava..sanggehnye card siap ade scanner bar.. leh scan gune iphong.. hehe..

Sha said...

untunglah.. anyway mmg lawa..curlass.. purple gitu..hihi

Anonymous said...

2 benda yang abang nak komen :

1) Tukarkan dotblogspot tu ke dotcom
2) Tolong bagi kat abang 1 supaya kita boleh selalu calling2..hehehe

-AE-

Cik Nurul said...

Arelan: Nurul x layak nak ade kad company.. sebab tu wat sendiri.. huhuhu

Zuan: InsyaAllah nanti kalau jumpa akak bg k.. ;)

Cik Nurul said...

Diah: Hehehe designer office akak yg buatkan..;)

Kak Sha: Time kasih, nurul suh dia wat dua warna jer purple + pink.. ;)

Cik Nurul said...

AE: insyaAllah kalau ade rezeki nurul tukar.. Esok nurul bagi k.. ;)

kak ina kl said...

kita pernah jumpa ker nurul..rasanya cam pernah ajer

Boni JLL3 said...

hehehe..comel sangat kad tu..macam orang dia jugak..hehehe..macam best je ada name kad ni kan?

Cik FaRiZaM said...

nak satu, cantik.nurul kira dah hebat dah . boleh je...bile nurul nk tukar jd .com?

kim salam kat bro ek

Cik FaRiZaM said...

nak satu, cantik.nurul kira dah hebat dah . boleh je...bile nurul nk tukar jd .com?

kim salam kat bro ek

aReLaN said...

uish..takdela sampai camtu.saya nak buat sendiri memang malas.mujur la company bagi free. :)

p/s : semalam 1st time dapat kad dari blogger.hehehe..thanks

Cik Nurul said...

Kak Ina: nurul x pernah jumpa & teringin nak jumpa ngan Kak Ina ;)

Abg Boni: Hehehe, time kasih.. Biase jer..Nurul buat ni pun sebab kat office ade designer, hihihi.. ;)

Cik Nurul said...

Kak Faz: nanti nurul bagi.. x hebat pun kak Faz, t nurul bagitahu bro.. ;)

Arelan: Untunglah.. ;)

Boni JLL3 said...

yeke??hehehe..abang pun nak buat jugak lah..hehehe