Thursday, 23 February 2012

Disebalik Tabir Preview Filem Adnan Sempit 2

Selamat pagi.. Ya ALLAH hari ni hari mengantuk sedunia kot.. mengantuknye tuhan je tahu.. padahal semalam tido awal kot.. Ok x nak bebel panjang panjang nak cita disebalik tabir preview filem Adnan Sempit 2.


Pertama sekali me nak ucapkan terima kasih banyak2 dekat YanaSuperFriends & MIG sebab sudi jemput me.. Sudah semestinya bila sebut  YanaSuperFriends dan perkara wajib mestilah warna pink & Haruslah Love , sebab itu lah saya look pink!!  ;)


Dan seperti yang me cakap sebelum ni x pernah terjadi pihak MIG bukak 2 hall untuk Preview Filem, tapi untuk Adnan sempit 2 memang pecah rekod!! Korang tengok sendiri bukti kat bawah tu.. ramai sangat orang.. sampai nak bergambar dengan artis pun dijaga rapi.. 


Ramai kan..


Dalam ni lagi ramai + orang dok busy nak bergambar dengan artis


Ini cinta me Cik Wawa aka Si comel Yana Samsudin


Si cantik, Intan Ladyana


Si Shah.. Mat rempit aka Musuh Adnan 


Dengan Si comel Angah


Dan hari tu ramai jugak blogger blogger yang hadir antaranya Broframestone, MissIera, Madammondoq, Pen Merah, Yana Yassin, Nisa Kay, Ziera Zain dan ramai lagilah..


Always Gorjes.. Cik Inul aka Madammondoq


Broframestone yang semakin tembam.. hehehehe ;)


Si comel MissIera


Masa me dah siap register tu, Ternampak lah si artis popular ni dengan wife dia tengah beratur nak beli tiket wayang... Kitaorang ingat nak g bergambar tapi x pelah malas nak kacau.. Last last bila kita dah habis tengok wayang.. sambil sambil nak tunggu jumpa ngan kekasih hati tiba tiba dia lalu depan kitaorang.. ade yang nak bergambar dengan dia.. Tapi Memang Tabik spring lah kat dia.. layan je karenah peminat.. dah nama pun public figure betul tak..


Inilah dia artis tersebut Mr. Aqasha.. ;)



Korang semua jangan lupa pergi tengok filem Adnan Sempit 2 memang terbaik wa cakap kat lu der!! Sapa sapa yang tengah tension ada masalah.. Me cadangkan memang wajib korang tengok movie ni.. Terbaik der!!

Salam sayang,
NURUL

p/s: x dapat nak bergambar ngan hero filem, Shaheizy Sam sebab orang terlampau ramai.. ;(

 



7 comments:

Puteri Syahirah 'Ayunni said...

kt x dpt jumpe pelakon2 lain..but dpt jumpe kak yana..kos sy n kawan sy g sambut dia dkt tangga..hehehehehe..kt dpt bergambar dgn bag aqasha time dia nak bli pop corn..hehe..muka dia blur2..mcm terkezut

Cik FaRiZaM said...

seronok nye jumpa ramai artis n blogger..eh madam !

lain kali ajak la akak. nak gak jumpa retis.....huhu~ akashah tu >_<

Cik FaRiZaM said...

eh lupa nk bgtau, akak ada tag nurul kat latest entry

Cik FaRiZaM said...

eh lupa nk bgtau, akak ada tag nurul kat latest entry

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

wahh bestnyeee..untong jadi blogger femes.. huhu semua bnda orng jemput.. :D

Cik Nurul said...

Puteri Syahirah: X pe jumpe Yana yang penting kan.. ;)

Kak FAz: nanti lau dapat 2 tiket nurul ajak k.. hari tu dapat 1 tiket jer.. ;)

Cik Nurul said...

Kak Faz: Thanks kak Faz tag kite.. nanti nurul join k.. ;)

Zuan: x femes pun dik.. ni rezeki.. tp adik lg best pada akak.. ;)