Thursday, 9 February 2012

PEMENANG GA PERTAMA SICANTIK SIEZUKA



Selamat pagi semua.. Mintak maaf banyak sebab tertangguh tangguh  nak umumkan pemenang.. Keadaan kesihatan kurang memuaskan lah.. mintak maaf yer.. Oklah x nak cerita panjang lebar mesti korang dah tak sabar nak tahu sapa pemenang GA PERTAMA SICANTIK SIEZUKA.. Ok ok me dengan bangganya nak mengumumkan pemenang pemenang GA PERTAMA SICANTIK SIEZUKA.. ;)



JENG JENG JENG!!! DUP DAP DAP..

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM ;) 



Pemenang Pertama








Pemenang Kedua









Pemenang Ketiga 







Pemenang Keempat








Pemenang Kelima







Pemenang Bertuah





Tahniah buat semua pemenang!!! Kepada semua pemenang.. Sila email detail korang (Nama penuh, Alamat & No. tel serta link blog korang) ke nurul2611@yahoo.com. Kalau boleh mintak kerjasama korang semua email cepat cepat yer.. senang nak pos semua sama-sama.. ;)


Pada yang tak berjaya jangan kecewa atau putus asa ok... Sebabnya ade berita baik menanti korang semua.. Me akan adakan NEXT GA.. Ya next GA dan berita baik jugak dah ada orang nak sponsor GA ni.. Alhamdullillah.. Masa me tengah buat GA PERTAMA SICANTIK SIEZUKA Blogger ni cakap nak sponsor untuk next GA.. Korang tunggu k..


Dan untuk semua rakan rakan blogger yang dah menyertai GA PERTAMA SICANTIK SIEZUKA me ucapkan terima kasih banyak banyak.. Komen komen korang semua tak kira lah kebaikan keburukkan.. me dah senaraikan nanti me entrykan k.. Terima kasih tak terhingga semua.. Sayang korang semua.. ;)



Salam sayang,
NURUL



15 comments:

lin~ said...

terima kasih cik siezuka (:

imie fatiema © said...

tahniah sume winner

ina_noorlina_nam ♥ mY oWn LiL StoRy ♥ said...

taniah wat sume pemenang :)

madammondoq said...

wah.. sifuu ku menang!! tahniah!! maaf nurul tk sempat join.. buat lagi k.. i nak join second contest u pulak.. ;)

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

tahniah kepada semua pemenang.. nextime zuan nak menang plak..hehehe :D

Cik FaRiZaM said...

next contest , akak nk join... nnti tag akak kalau ada new contest...hehe :D

fiezahkecik said...

saya dah email. thanks ye.
tahniah pada semua pemenang

Nida said...

Alhamdulillah.. syukur.... terkesima dan terlalu happy.. hilang demam akak hari ni..hehe

Terima kasih pada Akmal dan pakcik random sebab pilih Kak Nida sbg pemenang pertama, rezeki keluarga.

Kak Nida dah sent details, kalau tak dapat cuba check kat Spam...:) (fuf323@gmail.com)

Tahniah juga pada para pemenang..

The Diary of Farah Batrisyia said...

tak mnang . :/

CIK MAY said...

sama-sama...;)

Eyriqazz said...

ehh,eyriqazz menang? dah lama tak menang contest ni..hik3....

Elia Laily said...

tak menong lo..huhu

Cik Nurul said...

Tahniah buat semua pemenang.. 4 hadiah nurul dah pos hari ni.. lagi 2 nurul belum dapat email..

Madam, Zuan & Kak Faz: next time wajib kena join GA nurul k.. :)

Abg Eyriqazz: Rezeki, Bertuah.. nanti jgn lupa email detail kat nuruk k :)

zahidahwahid said...

tahniah untuk pemenang...

th3b0r3dsha said...

alamakkk kak sha kalah..hahahha..its ok...hope next next contest ada rezeki utk kak sha pulak..huah3