Thursday, 9 February 2012

Kirimanmu sudah ku sampaikan



Harap dikau berpuas hati Abang Remeo yang kuhormati.. Sudah kupesan  sama si Wawa Zainal agar menelepon mu.. Harap dikau menunggu saja panggilan dari nya.. Jangan Sampai terbawa bawa dalam mimpi kamu ya.. ;)








Keja sudah kusiapkan mana upahku.. hahahaha ;)

Salam sayang,
NURUL




16 comments:

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

perghhh wawa zainal pegang kad abang ensem tu :D

aslam said...

Perghhhh... Bahaya ni

LuVidA^^ said...

hehhee... cantek gak die ni

Bro Framestone said...

menyesal tak hulur kad hari tue dekat dia..

malas nak ade ape2 dengan artis

KiD said...

hahaha.. abng romeo nak jugak tuh.. ahaks

Azman said...

Adakah saya ketinggalan :) siapa dia ni...cantekk

JAI said...

Hahaha..ABAM Romeo abisslah lepas ni kalo kena tangkap oleh mem..mau tido depan pintu..hehe

madammondoq said...

tak abis-abis tau abg romeo ni!!!! eh.. u pergi ek pra tonton ni? i tak pergi pun.. huhu..

aReLaN said...

wow...lawa kan wawa zainal.hehehe..amboi AE.sempat lagi tu.

Cik Nurul said...

Zuan: tulah pasal.. kiriman dia.. hehehe

Aslam: ulat bulu naik daun.. hahahaha

Cik Nurul said...

Luvida: dia sangat comel.. ;)

Bro: lain kali bro bagilah.. ;)

Cik Nurul said...

KID: hehehe ;)

Abang Azman: artis MIG.. artis baru lagi.. ;)

Cik Nurul said...

Jai: Hahaha sesekali panggil dia abang romeo.. ;)

Madam: pergi.. release tension jap.. napa madam x pergi?

Cik Nurul said...

Arelan: memang comel, Ae memang.. ;)

Zarul said...

fuhh kalo mcm ni nak print name card jugak lah hehehe

Cik Nurul said...

Abg Zarul: buat cepat2 nanti boleh lawan mat romeo tu.. hehehehe :)