Friday, 3 February 2012

Bila Si kembar dah dapat kaki



Semalam g rumah si kembar. Si Tom (member rumah) nak hantar kad kawen dia kat mummy si kembar.. Alolo comelnye diorang dah lah kepala botak.. masuk masuk je dalam rumah si kembar  sambut kitaorang dengan senyuman manis diaorang. Mummy dia cakap diorang dah boleh jalan.. masa kitaorang pergi tu si adik yang asyik dok try nak jalan.. si abang plak kitaorang suruh pun dia tak nak buat. tapi Mummy dia cakap abang yang paling laju jalan.. siap dah boleh lari kot.. alololo comelnye si adik jalan cam ketam pun ade.. Lagi pening lah mummy dia nanti.. nak kejar sana nak kejar sini.. yang paling me resepect ngan si kembar ni diorang jarang nangis.. jarang sangat kalau g rumah diorang tengok diorang nangis.



 Me, Tom & si kembar yang comel.. ;)


Si Kembar & Mummy



Salam sayang,
NURUL


4 comments:

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

aloo comelnye kembar dua orng ni :D

Cik Akmal said...

Zuan: comel kan.. ;)

KiD said...

dulu teringin nak kembar.. tapi takde baka kembar dalam keluarga.. hehee

Cik Akmal said...

KID: Nurul doakan di masa depan moga KID dapat baby kembar.. try masa wife KID pregnant dekat dekatkan dengan budak2 kembar.. mana tahu ade rezeki kan.. ;)