Friday, 17 February 2012

PARAH!! Zarul Umbrella cakap Sayang Bersebab dengan Siezuka



Ya Allah Ya Tuhanku kenapalah sekarang ni bila nak update blog jer ade jer perkara yang menghalang dan membuatkan hilang mood nak update blog.. Mintak maaflah yer entry ni lama dah nak publish tapi oleh kerana banyak benda yang menghalang jadinya tersimpan rapi dalam draft. Teruk kan.. Biasalah lately ni macam macam jadi kat office..


Ok tak nak panjang lebar.. sebab tajuk entry bukan main lagi.. sebenarnya me nak bagitahu korang pasal artis popular yang sentiasa kekal awet muda dan handsome ni.. Ala sapa lagi kalau bukan Zarul Umbrell. Me panggil dia Abang Zarul . Kalau korang nak tahu jugak Abang Zarul sekarang ni active dengan dunia blogging dan asyik travel sana travel sini.. Mau tak travel dah keje dia kan.. kalau korang nak tahu lebih lanjut baca kat sini.


Pertama kali me jumpa dengan Abang Zarul waktu karok dengan blogger retis hari tu.. My first impression about Abang Zarul ni dia adalah sorang yang sangat friendly dan suka senyum.. tapi masa tu me malu2 nak tegur.. hehehehe... Yelah dia kan artis kita ni sapalah kan.. tapi masa dia karok hari tu suara dia power kalah Mat Romeo  ni tau.. tak caya? jer layan video kat bawah ni.. ;)



Bukalah Hatimu


Ni Lagi satu,


Ashiteru


Percaya kan.. suara dia power, dan untuk pengetahuan korang untuk perkembangan terbaru Abang Zarul beliau telah tampil dengan single terbaru "Sayang Bersebab" me dah dengar memang best.. jadi tunggu ape lagi, layan video dan teruskan menyokong Zarul Umbrella ;)



Sayang Bersebab


Enjoy your video!!



 

To Abang Zarul,

Semoga Berjaya & teruskan Usaha!!


Salam sayang,
NURUL 


10 comments:

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

perghhH!!! harap menang contest yg madam buat aritu.. klu menang boleh beradu vocal dengan bro zarul :D

AkmaFaizal said...

maintain lagi dia ek..dulu bukan dia meniaga kat pasar malam ke..skang dh masyuk balik ek..

jemput join ga akma.. http://www.akmarwati.com/2012/02/giveaway-dari-akmarwaticom.html

akuzle ayu said...

ehehheheeh.. dh mmg kojenyer, dik.. siap wat ebook vokal lg...ahahah.. diakui mmg benar ckp awk neh. beliau mmg cpt frenly n humble plaks tuh. akak plaks nk nompang bangga ngan menyatakan beliau ini sekampung akak...hihihihii.. besh kan jumpa beliau?

aReLaN said...

arghhh...sama ngan zuan.harap la leh menang.dapat gak karok ngan zarul.

idasm said...

tajuk mmg gempak... hehe..

all the best utk zarul.. mmg power suara zarul...

KiD said...

waaaahhh... itu zarul dari kumpulan Umbrella ke? waaahh.. bestnya!! sayang bersebab..

hurmmm... vokal kid dah kelaut.. wakakakakaaa

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Cik Nurul said...

Akak nasi kerabu: a' ah kan lupa plak akak org kelantan.. ye kak dia sangat friendly.. :-)

ARelan: Good luck.. semua nak nyanyi ngan Abg ZArul, nanti merajuk AE.. hehehe

Cik Nurul said...

Zuan: Good luck dik, akak belum submit lg entry.

. Akma Faizal: baru tau abg zarul pernah berniaga pasar malam.. biasalah kita kena usaha.. sekarang ape yang abg zarul susah dulu dah terbayar dengan kejayaan dia sekarang. :-)

Cik Nurul said...

Idasm: hehehe :-)

KID: cepat buat latihan, kasi lagi power dari AE.. :-)