Friday, 20 January 2012

Sesi Karok Bersama Blogger Artis



Akhirnya Internet kembali seperti biasa. Adduuhh ketinggalan sungguh lah Siezuka ni, orang lain semua dah berupdate, Kalau korang nak tahu hari selasa lepas me berkesempatan karaoke di Red box, The Garden bersama sama dengan blogger artis. Rasa diri ni kecik jer, yelah yang datang tu semuanya otai otai. Me hanyalah budak baru belajar. Tapi yang paling best diorang semua sangat sporting. Memang best dan happening sangat. Kalau tak caya tengok gambar kat bawah ni.. ;)


Red Box, The Garden Kali kedua me masuk sini.. First masa Birthday Zizan


Jejaka jejaka Macho Abang EnsemBroframestoneBrother Eyriqazz & Laling Madammondoq


 Ex- boyfriend Fauziah Latif nyanyi dengan penuh feel.. 



Handsome boy Danish buah hati Madammondoq




 Me & Si gorgeous Madammondoq, memang terbaik lah akak malam tu


 Kak Iera, Me & Ex- boyfriend Fauziah Latif, degupan jantung teramatlah kencang sebab duduk sebelah orang hensem.. sampai mata pun tak terkawal dek minda.. ;)


Abang & adik yang comel.. comel ker??



 Inilah baru betul betul artis, Memang superb lah Abang Zarul Umbrella


 
Memang satu pengalaman baru bagi me sebab gathering yang penuh happening. Sangat santai malam tu ditambah tambah plak dihiburkan dengan suara yang lunak merdu dari Abang Ensem, Abang Zarul Umbrella , dan yang paling best Goyang inul Madammondoq.Kalau korang tak caya bukti dia ada kat sini. Pertama sekali Special thanks to  Abang Ensem sebab sudi jemput me dan me tersangatlah frust sebab tak dapat dengar Blogger Otai ni nyanyi.. Tak apa mungkin di lain hari.. ;)


Salam sayang,
NURUL


6 comments:

CIK MAY said...

fuyooo...;)

Eyriqazz said...

hik3,kalau saya nyanyi confirm ramai cabut lari...isteripun selalu sound kalau nyanyi dlm kereta,suara dahla tak sedap, lirik main hentam je....

huwa,huwa,huwa....

AbgferOz said...

weee... mcam besh je :)

Cik Akmal said...

Cik May: ;)

Bro Eyriqazz: Tak kira satu hari nanti nak tgk jgak bro eyriqazz karok.. huhuhuhu.. ;)

Cik Akmal said...

Abg Feroz: memang best.. ;)

Zarul Husin said...

Eh mcmana say tak komen lg kat sini ni