Saturday, 21 January 2012

Akhirnya Ia menjadi milikku



Akhirnya yang ditunggu tunggu sudah pun tiba oppsss dah diterima..Special thanks to Brother Eyriqazz, Korang semua dah tahu kan me menang GA Brother Eyriqazz. Kalau tak caya tengok bawah ni.. ;)






Jadinya masa sesi Karok blogger artis, Brother Eyriqazz telah menyerahkan hadiah yang me terima.. Me dengan bangganya menerima.. huhuhu bangga kot orang lain x da me ada, jangan jeles.. Tapi sebelum tu kalau korang nak menang jugak Duit malaysia terbaru ni korang boleh try kat SINI. Mana tahu kalau rezeki korang ada..;)




Tapi sebelum tu.. Me tersangat lah jeles dengan Abang Ensem yang kat bawah ni sebabnya dia dapat yang satu set wang malaysia edisi terbaru.. tersangatlah jeles.. Abang Ensem kalau tak nak silalah dengan baik hati bagi kat nurul ok.. hahahaha ;)



 
Korang semua jeles tak??? kitaorang ada.. tapi korang semua belum berpeluang memilikinya hehehehe, kalau jeles cepat cepat join kat SINI. Orang tak akan bagi percuma kat korang.. kena berusaha baru ada kejayaan..

Salam sayang,
NURUL



2 comments:

Zarul said...

huh saya tak dapat nak grab satu ngan Eyriqazz tu hari..dia cakap dia tak bawak lebih

Cik Akmal said...

Abg Zarul: ruginye.. tak pe tempah dulu dgn Abg Eyriqazz..;)