Wednesday, 4 January 2012

Mangsa sesi persekolahan bermula



Semalam, Selasa 03-01-2012

Keluar rumah lebih kurang pukul 7.30 untuk bermulanya balik rutin harian seperti biasa setelah cuti panjang. Keadaan lalu lintas masih seperti sedia kala, TETAPI sampai depan office parking FULL.. Aduhhh terpaksa parking jauh. Dengan semangat dalam hati esok MESTI kena bangun & datang keje kena awal pagi..


Hari Ini,  Rabu 04-01-2012

Sesi persekolah bagi Kuala Lumpur, Selangor dan kawasan sewaktu dengannya telah bermula, Hari ni pukul 7 dah keluar dari rumah. Keluar-keluar je dari kawasan rumah ok lagi, tapi sampai je raffic light dari the curve nak masuk One utama, aduuuuhhhh menyesal plak tak lalu higway, lupa plak ada sekolah kat situ. Dengan lalu lintas slow nye dengan kete banyak nya, dah masuk LDP dia boleh slow plak, padahal baru pukul 7 kot... kalau pukul 7 lebih tu logik lah.. tapi nasib baik terubat sikit hati ni, sampai je depan office parking masih lagi banyak luas terbentang mempersilakan keta me masuk.. hehehehe ;)


Ni semua gara gara masa yang paling sesuai untuk ayah, ibu, penjaga hantar anak anak ke sekolah, almaklumlah hari pertama mesti banyak urusan yang kena lakukan. Sama jugak kat office ni, department me 2 orang yang bercuti hari ni, nak kena uruskan anak-anak ke sekolah. Selamat kembali ke sekolah untuk anak-anak, adik-adik yang comel.. Jangan nakal-nakal.. ;)


Salam sayang,
NURUL



2 comments:

CIK MAY said...

same la..haha..hari ni awl2 dah jem...

Cik Akmal said...

Cik May: Tulah pasal benci betul..