Saturday, 14 January 2012

 Saya Mahu Wang Kertas Malaysia Siri Baharu dari Eyriqazz.ComBrother Eyriqazz buat GA lagi.. pertama sekali me nak ucapkan terima kasih dan syukur alhamdullillah salah satu daripada wang kertas malaysia versi baharu sudah menjadi milik me.. dan sudah semestinya lah daripada otai kita brother Eyriqazz.. ni buktinya ok.. ;)

Dan hari ni me nak join lagi GA dari otai kita ni.. kalau kita berusaha sudah tentu rezeki kita akan ada.. kalau dok diam je satu apa pun tak dapat, tak ada benda dekat dunia ni yang kita dapat tanpa usaha dan kesabaran.. ok sudah sudahlah nurul jangan nak mengarut.. jom ramai ramai kita join kat sini.


Entri INI me rasakan entry terbaik me kerana entry ni adalah permulaan bagi diri me dari eorang blogger yang dulunya hanyalah sekadar untuk suka suka kepada seorang blogger yng serius. Sebab di sini bermulanya permulaan me aktiviti me sebagai seorang blogger. Walaupun entry tidak mempunyai komen yang banyak, tapi pengalaman dan kenangan me sebagai seorang blogger yang baru bermula di sini. Permulaan di mana tanggapan yang telah ditanam dalam minda me blogger blogger otai ni sombong adalah amat tidak benar sama sekali. Tulah orang cakap tak kenal maka tak cinta.. hehehe


Kawan kawan me yang comel dan cantik kat bawah ni, jom kita join ni mana tahu ada rezeki kita semua.. ;)

ANNE

Salam sayang,
NURUL2 comments:

Matjoe said...

me dtg dr entry AE. wahh screen shot galaxy tab 10.1 tue...

Cik Akmal said...

Mat Joe: hehehehe, salam kenal.. time kasih singgah blog nurul ;)