Tuesday, 3 January 2012

Cinta dan restu keluarga terbinanya ikatan yang suci

Selamat Pengantin Baru Eton


Ni entry yang bulan lepas punya.. maaflah lambat sangat update.. ;) Sempena dengan bulan 12 hari tu dan ditambah dengan musim cuti sekolah, maka memang banyaklah kenduri kendara, tak terkecuali me, hehehe macam lah me ni dah sampai seru, padahal jadi pengapit je pun.. jadi pengapit untuk Cik Eton (bekas rakan serumah me masa kat vista angkasa dulu). Sebenarnya sebulan sebelum kawen lagi Cik Eton tepon me boleh tak jadi pengapit dia. So me cakap oklah lagipun masa tu free, dan memang dia tempah me awal-awal lagi. Kisah cinta diorang memang romantic sebabnya jodoh ditetapkan atau lebih best lagi pilihan keluarga. Memang betul kata orang tua pilihan orang tua tu lah pilihan terbaik untuk kita.. tak kenal maka tak cinta..



Ni Malam berinai.. ;)


Me & Eton


Pelamin yang sangat cantik


Bersiap sedia untuk ke masjid, majlis nikah


Me yang chubby, Eton & Akak yang bertanggungjawab make-up Eton






Me yang sangat chubby


Eton & Encik Husband



Semoga berbahagia hingga ke anak cucu

AMIN


Salam sayang,
NURUL


2 comments:

selipar buruk said...

hensem kottt husband kak eton..huhu

Cik Akmal said...

a'ah handsome lah kot..pastu suka wat lawak.. ;)