Thursday, 26 January 2012

Bahagianya Kalau...



Ooohh.. Alangkah bahagianya rasa kalau hari hari datang kerja sama seperti hari ni.. Hari ni keluar rumah pukul 8 sampai office pukul 8.15 dan sampai je office parking betul betul dekat depan office still ada lagi. Kalau hari hari biasa jangan harap lah nak rasa camni.. kalau pergi kerja around pukul 8 macam ni.. alamaknya double parking lah, kena tunggu technician keluar baru lah boleh parking betul betul.. Nurul tolong lah jangan berangan tinggal esok satu hari je lagi nak datang lambat macam ni.. Adduuuhh bahagianya kalau hari hari macam ni.. ;)


Salam sayang,
NURUL


7 comments:

Akulah Pak Lan said...

Hari raya mmg la cik nurul oi. Cuba tunggu minggu dpn tgk macam mana cerita. Haha

Cik Akmal said...

Pak Lan: Tulah pasal.. minggu depan pukul 6 dah kena bangun..huhuhu ;(

Zarul said...

dok kerja kat kampung mesti hari2 dapat mcm ni Nurul hehehe

CIK MAY said...

nurul..jom join GA spa ni..dpt g spa free..;)

http://mayandhanis.blogspot.com/2012/01/anastasias-spa-giveaway-2012.html

Cik Akmal said...

Abg Zarul: oh alangkah indahnya... best kan kalau dok kat kg..

Cik May: dah join..

hamzah ian said...

indahnya kalau tak payah keje.. hehe

Cik Akmal said...

Hamzah ian: tulah indah kan.. tp boleh tahan sekejap jer.. sebab boring kalau asyik dok saje jee.. :-)