Sunday, 1 January 2012

MY BIRTHDAY Giveaway by MADAMMONDOQ.COM



First, me nak ucapkan selamat hari jadi to Noor Wahidah Mahat aka pemilik blog madammondoq.com. Semoga madam panjang umur dan dimurahkan rezeki, diberkati dan dirahmati oleh Allah s.w.t. Oppss yang paling penting maintain cantik dan cepat cepat bagi anak bujang akak si danish tu seorang adik.. hehehehe, moga bebahagia disamping keluarga tersayang..


Madam punya blog ni memang boleh dikatakan hari hari me singgah baca, blog yang penuh informasi dan entry yang dipamerkan sangat menarik minat me, cuma satu je komen me harap harap madam dapat sharekan tips tips dan ilmu dalam beblogging dan jugak tips kekal setia dngan nuffnang, macam madam.. hehehehehe... ;)

 



ALLAH SELAMATKAN KAMU

ALLAH SELAMATKAN KAMU


ALLAH SELAMATKAN MADAMMONDOQ


ALLAH SELAMATKAN KAMU




Salam sayang,
NURUL






4 comments:

Ebell Lee Syasya said...

jom join GA sulung ebel http://darkhanna93.blogspot.com/2011/12/contamination-giveaway-by-killjoys.html :)

Cik Akmal said...

Ebell Lee Syasya: Insyaallah nanti kt join.. ;)

time kasih singgah blog kita.. salam kenal..

madammondoq said...

oo.. nak tips blogging ek? hehe.. thanks join dear.. :)

Cik Akmal said...

Madam: hehehe kalau boleh.. nak tahu jugak camne boleh jadi cam madam ni.. ;)