Wednesday, 25 January 2012

Majlis kesyukuran & Gong Xi Fa Cai MIG



Hari khamis yang lepas me telah berkesempatan menghadirkan diri ke Majlis kesyukuran & Gong xi fa cai MIG. Thanks akak Pen Merah sebab sudi jemput jadi pasangan dia hari tu. Bertempat di Sunway kitaorang sampai je trus register, 1st time me hadir majlis yang besar macam ni. penuh dengan artis artis dan rakan media. 

Mr Farid Kamil, sangat tinggi ok



Piere Andre yang sangat peramah


Si comel Yana Samsuddin, next entry me story pasal Yana yang sangat friendly


Si cantik Diana Amir seorang yang suka senyum


Si comel Mia Sara


Majlis dimulakan dengan perarakan masuk tarian naga, bacaan doa, video tayangan filem filem yang bakal ditayangkan sepanjang tahun 2012 disambung dengan perucapan rasmi Mejar David Teo, persembahan nyanyian dari Yana Samsudin dan artis artis MIG. Lepas tu masa untuk makan.. perut dah lapo, Tahun 2011 ternyata menjadi tahun yang paling gemilang buat Metrowealth (MIG) sebabnya menyumbang sebanyak 22.2% (RM24 juta) daripada jumlah kutipan kasar filem Malaysia iaitu RM108 juta dan sudah sinonim dengan Mejar David Teo setiap rezeki yang dapat haruslah dikongsi, dan dengan itulah ade cabutan bertuah untuk para tetamu yang hadir dan untuk pengetahuan korang jugak hadiah yang disediakan memang mahal mahal dan best best.

 

Yang penting me antara orang yang bertuah tu


Dah nama pun Majlis Gong xi fa cai mestilah dapat ang pau.. setiap tetamu yang hadir dapat ang pau ok..dan isinya pun memang best! majlis diteruskan den gan sesi cabutan bertuah dan diakhiri dengan persembahan nyanyian dari lagu lagu soundtrack filem. Memang best.. Special thanks to Mejar David Teo & Metrowealth pictures untuk event yang besar ni. Semoga berjaya & dapat lebih banyak keuntungan untuk tahun 2012.

Ingat tak pasal entry sebelum ni, pasal ang pau kat sinilah me dapat ;)



Salam sayang,
NURUL


5 comments:

penmerah said...

hahahaa.. untunglaa dpt angpowww. muaahahaaa

Cik Akmal said...

Hahahahaha macam lah akak x dpt.. huhuhuhu ;)

mrs irmidrza to be said...

bestnye...dapat angpow..nak join GA sis nnt..menarik..

nway salam kenal sis..miza dtg melawat..jom singgah blog miza..folo cik may..sudila kirenyer..folo miza juga...

http://lildrwalimah.blogspot.com/2012/01/finally-its-overbetween-me-and.html

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Cik Akmal said...

Mirdza: thanks dear singgah blog kt.. jgn lupa join GA kt yer... salam kenal.. :-)