Thursday, 26 January 2012

Anastasias Spa Giveaway 2012




Selamat petang, Me nak join GA ni.. ditag oleh bakal pengatin baru Cik May & Cik Wan. Patutlah muka Cik Wan ni berseri seri jer sekarang. Pagi pagi masuk keje muka happy jer.. hahahahaha, Tak nak cakap banyak. Harap harap Adalah rezeki nak menang GA ni.. Dah lama rasanya x manjakan diri :) 


Kalau nak join jom join kat sini


Salam sayang,
NURUL


 

8 comments:

Cik FaRiZaM said...

good luck dear..

Cik Akmal said...

Cik FArizam: Tq dear.. ;)

Ainul Hayati said...

awak dah di-tag oleh saya untuk jawab soalan nih,, if not .. tak mengapa ..just for fun !
http://ainul-hayati.blogspot.com/2012/01/question-and-answers.html

Zarul Umbrella said...

kalau nak spa boleh la dtg spa kakak saya nnt

madammondoq said...

wah!! hadiah spa tu!!! i like!!! good luck nurul..

Cik Akmal said...

Ainul: dear.. thanks tag kt.. nanti kt jawab k.. :-)

Cik Akmal said...

Abg zarul: ooo kakak ad spa ek..,kat mane?nanti boleh lah pergi.. :-)

Madam: thanks madam.. :-)

anaztasias nora aira said...

thanks dear for joined. gud luck !