Sunday, 15 January 2012

Nak Kurus??? saya ada hadiah percuma untuk anda..



 Me ada 3 pass masuk ke Celebrity Fitness


7 Days Free


Percayalah, hanya bawak pass ni sahaja




Oleh kerana me ni tak berkesempatan, so me nak share dekat salah seorang yang bertuah

Senang sahaja, jawap soalan kat bawah ni jer.. ;)


NURUL a.k.a Sicantik Siezuka atau Me berasal dari mana ?
(Kampung Halaman)


Senang je kan..
hanya bagitahu jawapan korang dekat komen entry ni jer..;)


SIAPA CEPAT DIA YANG DAPAT!!


P/s: pass masuk ni tak ada expired date.. ;)


Salam sayang,
NURUL




5 comments:

Azza Azman said...

hmm good luck ye!! follow blog ini juga sebagi tanda persahabatan dan sokongan.. teruskan menulis untuk Allah swt.

Cik Akmal said...

Azza Azman: Thanks so much dear, Salam kenal.. ;)

CIK MAY said...

haha..meh nak teke la..Terengganu..;)

Cik Akmal said...

Cik May: nampak gayanya may lah menag.. huhuhuu nanti kt bagi k.. ;)

CIK MAY said...

haha...mcm tak berkesempatan je nak g.bg org len la..;)