Saturday, 7 January 2012

Ye saya suka Izara Aishah..



Tak tahulah kenapa lately ni suka sangat dengan lakonan Izara Aishah
sekarang ni yang tengah tayang dekat tv3
Vanilla coklat, selamber je lakonan dia.. ;)




credit pic: google




 Izara Aishah
Tarikh Lahir: 28 September 1992
Usia: 19 tahun
Asal: Bakar Batu, Johor Bahru
Pencapaian: Tempat kedua Dewi Remaja 2009/2010


orang cakap lakonan dia macam Sharifah Amani.. betul ke??
Bagi me mungkin sama dari segi sebutan dan percakapan je kot..


Salam sayang,
NURUL




10 comments:

abang ensem said...

Yang pastinya, lakonan dia tak sama dengan lakonan Aaron Ajis

Cik Aini Lavender's said...

a'ah tp muka dia matured,nmpk garang =)

ERYN EDRINA said...

1st Contest Yang Eryn Sediakan Untuk All Bloggers! ♥ Jemput Join tauuuu! ♥
http://erynlycious.blogspot.com/2012/01/1st-ever-contest-by-eryn-edrina.html hee~

madammondoq said...

i pun suka.. die mmg sweet and berbakat..

Cik Akmal said...

Abang ensem: hahaja off course lah tak sama dia perempuan.. :-)

Cik Akmal said...

Cik aini lavenders: memang nmpak garang.. tp kt suke dia..

Cik Akmal said...

Edrina : nanti kt join :-) anyway thanks singgah blog kt.. :-)

Cik Akmal said...

Madam: kan.. comel jer dia.. :-)

Nana said...

suka dia jugak..manja je tgk dia

Cik Akmal said...

Nana: tulah pasal.. comel je kan..