Monday, 16 January 2012

Nuffnang bagi tiket wayang free!!



Pertama sekali Thanks banyak-banyak dekat Nuffnang

sebab bagi tiket Free kat me, ala ingat tak hari tu nuffnang bagi kat sini

Last minute dah nak expired date baru nak g tengok wayang.. ;)

Ape apepun

Enjoy!!





Jack & Jill, memang best sangat-sangat, dari awal sampai habis asyik gelak jer.. ;)


Sherlock Homes.. best jugak.. tapi cita dia slow sikit..


Salam sayang,
NURUL



9 comments:

Zarul said...

wah seronok2

CIK MAY said...

nnt dpt tiket free lagi, bg kat CM 2 kpg blh..;) nuff tak penah bg pun tiket..;(

Cik Akmal said...

Zarul: Rezeki.. ;)

Cik Akmal said...

Cik May: Boleh.. :), tak per nanti birthday cik may.. mesti dapat punye..

CIK MAY said...

eh..last year besday takde dapt pun..

Sharinginfoz said...

seronoknya, so far tak pernah dapat

Cik Akmal said...

Cik May: tahun ni mesti dapat..

Cik Akmal said...

Sharinginfoz: x pe nanti mesti dapat.. ;)

sarah said...

jelenyer i hampa dapat hadiah dr nuffnang..bila le time den plak..