Monday, 2 January 2012

Segmen YY | Mengapa saya Berblogging

Nak join klik sini


Kenapa Me berblogging??? Asalnya dari hobi me yang suka baca sana sini pasal entry-entry yang menarik kat blog orang lain, dan jugak salah seorang bekas housemate me kat vista dulu yang suh me buat blog, sebabnya dia cakap me ni jenis yang suka jual barang jadi boleh lah jual kat blog, dulu me suka jual tudung bawal hasil air tangan sendiri, tapi sekarang ni dah malas + masa tak ada, so me berhenti, tapi tak behenti terus ada yang nak baru me buatkan, dan ditambah plak rasa macam best je tengok orang berblogging, cerita tentang kisah kehidupan, isu semasa, dunia dan macam-macam. dari situ terbit satu perasaan kat dalam hati me pun nak punyai satu blog.. so awal permulaan masa penulisan hanyalah suam-suam kuku dan ditambah rasa takut. Takut sebab ada ke orang nak baca blog buruk me ni.. Tapi syukur Alhamdullillah sampai sekarang blog me boleh bertahan dan mendapat followers seramai 205. Time kasih yang tak terhinggga.. Sekali lagi time kasih, sayang sangat kat korang semua.. Pasal nak berbisnes online tu, me belum ada keyakinan lagi, biarlah sekadar berbisnes di office dulu.. hehehehe... :)


Ok me dah cita pasal tujuan me nak berblogging ni, camne plak cita Cik A'ishah & Cik Love , cita sikit nak tahu jugak.. ;)


Salam sayang,
NURUL



5 comments:

!! YaNa YassiN !! said...

Waaah, cam terbiasa plak bila berblog ikut kawan. Tapi banyak jugak faedah bila kita berblogging nie, terutama kawan-kawan baru,.. kan.

LoveHeart said...

tanx tag mee kak ! :D

Fendy said...

http://fendy1302.blogspot.com/2012/01/segmen-yy-mengapa-saya-berblogging.html

follow sini...meh singgah blog saya

Cik Akmal said...

Yana Yassin: Hehehehe tulah kan.. kuat pengaruh rakan ni..;)

Cik Akmal said...

Love Heart: Same-same dear ;)

Fendy: time kasih sudi singgah ;)