Wednesday, 22 February 2012

Bila bermalasan nak online!!



Ini Kisah hari minggu yang lepas.. ;) Hari jumaat malam tu me malas nak online jadinya me baca novel.. Sapa yang kaki novel mesti tak suka baca novel tertangguh2 kan..Hari sabtu hari tu me tak g keje sebab kawan me dari Sarawak datang,  Jadinya pagi tu punya lah me excited sebab nak habiskan baca novel Akhirnya Aku Kahwin.. Baca punya baca sampailah si Doris kawan me tu message dia dah sampai dekat The Curve.. kelam kabut g mandi..Lepas tu hari Ahad lepas hantar diorang balik me sambung baca novel kedua plak Dosa Malam Pengantin, Me baca tu sampai habis tanpa ade gangguan sesiapa pun.. Hujung minggu yang sangat best.. tinggal lagi 2 buah novel yang belum baca.. ;) 



 


Salam Sayang,
NURUL


7 comments:

CIK TOM said...

cam best je novel akhirnya aku kahwin tue..heee

Cik FaRiZaM said...

akak ni bukan peminat novel, tp tgk tajuk cite novel di atas, mcm best je.kalau buat drama kan best.akak mls nk bc.:p

madammondoq said...

ombak rindu yang mat tiger bagi dulu tu pun baru muka surat 5 je i baca.. hehe..

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

rajin tul si sieuzka ni membaca..

oh siezukaa~ prnah dgr lagu tu? nyantian pop shuvit..huhu :D

Cik Nurul said...

Cik Tom: Best jugak.. ;)

Kak Faz: best.. t nurul cadang kat mana2 pengarah.. heheehe ;)

Cik Nurul said...

Madam: slow nyer.. hehehe. Kalau nurul dah baca novel mesti nak cepat habis.. ;)

Cik Nurul said...

Zuan: ikut mood jugak dik..

x pernah dgrlah.. nanti akak cari.. ;)