Wednesday, 29 February 2012

Sesi karok dengan blogger Artis terhebat!!



Hari sabtu yang lepas sekali lagi me drive ke Sunway Pyramid untuk  Meraikan Pemenang contest yang telah dianjurkan oleh Blogger Hot Si Goyang Inul  ni.. Kalau dah bertempat di Red Box mestilah karaoke kan.. Sesi karok kali ni lagi  meriah dan ditambah lagi dengan kehadiran jemputan khas Abang Zarul, Abang ensem , tapi frustnyer bila dapat tahu Abang Eyriqazz tak dapat datang.. tak dapat dengar dia karok.. tapi nak buat macam mana keluarga lagi penting.. lain kali nak dengar jugak dia karok.. hehehehe.. ;)


Antara blogger-blogger Hot yang hadir


Semua tengah tungggu turn nak karok..Yang baju purple tu adik kecik saya Zuan (Pemenang Kedua), si baju biru tu plak si kacak Arelan (pemenang Ketiga)


Dan inilah dia si cantik Diah (Juara contest).. Dan sememangnya pilihan madam sangat tepat.. sebab me terpaku bila dengar suara dia nyanyi.. sangat best!!


Kalau yang ni tak payah cakaplah, dah nama pun Abang Zarul Umbrella, Nyanyi mesti power, tapi malam tu tak berapa banyak lagu lah Abang Zarul nyanyi..


Setelah dapat korek rahsia dari Abang Zarul, maka bermulalah sesi karok Atok Je Jai , kaku kejap.. sebab suara dia sedap.. ;)


Beautiful Girls.. ;)
 
Penampilan terbaru "The bloggers"




Dengan Ariffshah


Dengan Mat Romeo


Blogger retis Abang Zarul


Ni pun retis jugak.. Shahir AF


Inilah dia Abang JeJai jejaka Handsome.. ;)


Terima kasih tak terhingga untuk semua.. sangat2 enjoy dengan kemerduan nyanyian semua..


Salam sayang,
NURUL


22 comments:

hazman aka species1980 said...

Hurmm....muka NURUL senyum tue sepesen jeee....tapi GAMBAR DIAH nie nak SAVE BUAT WALL PAPER...hahahaha

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

untong laaaa lepak smpai abisss.. boleh amek gmbar.. :P

~diAhOntHeblOg~ said...

tq si cantik siezuka..happy dpt jumpe korang semua!

psst..hide gambar diah cpt..manrazzi nk curikkk...hahahahahah

Cik FaRiZaM said...

wow cm best je. suara diah merdu bak buluh perindu ek? so sweet :p

knp gambar nurul with AE kabur? mcm ada org sabotaj je????jeng jeng jeng !

Cik Nurul said...

Abg Hazman: nasib baik muka soposen.. hehehe boleh saja.. :-)

Zuan: hehehehe :-)

Cik Nurul said...

Diah: happy kan, x boleh.. gambar glamer tu..hihihii.. :-)

Kak Fasz: merdu... hehehe tak tahulah sapa yg sabotaj.. hehehe.. :-)

suziesanji said...

Hai~~
“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

aReLaN said...

rugi rugi ruginya tak amek gambar.cuci mata tengok gambar kat blog orang lain je.wuuu..buruk betul muka dalam gambar saya first tu.hahaha

Zarul Husin said...

Fuyyo gambar pose meneran Zarul Umbrella !! Adu hayy

Phat said...

seronok beronok ronok semua hehe

Boni JLL3 said...

wah...bestnyerr..hehehe

CikLilyPutih said...

memang meriah kalau lepak dgn diorg nie... ada je menda nak hebah kan..

Adibah Karimah said...

Eh, korang minum air carlsberg ke? atau mata i ni yg silap baca??
atau org lain punya..atau air teh dlm tu?.. peace ;)

Cik Nurul said...

suziejanji: kita ade tgk hal ni kat ben.. :-)

Arelan: hehehe comel jer lah ap plak buruk..:-)

Cik Nurul said...

Abg Zarul: muka meneran ke mcm tu..

Phat: seronok.. :-)

Cik Nurul said...

Boni: best.. :-)

Cik lily: tulah bestkan jumpa ngan diorang semua ni.. :-)

Adibah: tepuk dada tanye diri sendiri.. :-)

CIK MAY said...

SYIOK WOO...LEPAK DGN BLOGER..;)

Kazman / Sue said...

wah... meriahnyaaa...

idasm said...

bestnyer u all. santai2 cam ni.. pastu sore sorang2 pun power lg syok telinga kan...

Eyriqazz said...

tahniah...

http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=403361719680920&id=294601445926

Zarul said...

hahah meneran la tu ..

KiD said...

wow!! hensemnya shahir AF.. hehehee