Friday, 10 February 2012

Pencinta Doraemon tengok ni!!



Me Siezuka, Dari mana me ambik nama ni sudah semestinya dengan watak comel Siezuka dekat Kartun Doraemon.. Dari kecik sehinggalah sekarang me adalah pencinta kartun Doraemon..Me memang minat dengan Siezuka sebabnya dia comel pastu plak lemah lembut dan menjadi rebutan semua orang.. hahaha berangan.. Doraemon ni bukan budak budak je minat.. Me tahu korang semua pun minat kan.. tapi malu malu nak ngaku.. hehehe oklah kalau korang nak tahu setiap hari sabtu pukul 7.30 petang siaran ntv7  menunggu lah me depan tv lepas tengok kartun sinchan..menuggu untuk tengok Siezuka yang comel tu.. Dan lagu tema untuk kartun Doraemon ni korang semua pun dah familiar kan.. tapi korang tahu tak sape penyanyi asal dia? me pun tak tahu tapi tadi terjumpa lah plak video ni, katanya penyanyi asal.. memang comel.. korang enjoy ok.. ;)





Salam sayang,
NURUL


8 comments:

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

nak panggil shizuka instead of nurul boleh ke? huhu.. akak shizuka.. :D

Cik Nurul said...

Zuan: hahahaha akak siezuka.. boleh jer.. ;)

aReLaN said...

tak sempat gi muzium doraemon masa kat jepun dlu.tapi memang comel je penyanyi ni kan.hehehe..nurul ni akak ke??? :P

Cik Nurul said...

Arelan: wah g jepun tu.. mesti best kan..Pangkat akak lah kot.. dah tua pun.. ;)

Zarul said...

hoho doraemon tu apa? hahaha lariiikkkk

Cik Nurul said...

Abg Zarul: Doraemon tu sejenis kuih dorayaki.. bulat jer.. hahahaha

th3b0r3dsha said...

oh itu favourite kartun kak Sha..huhu

Cik Nurul said...

Kak Sha: samelah kita ;)