Wednesday, 29 February 2012

Hari ni hari Tahun Lompat!!



Selamat Pagi.. Hari ni berwajah ceria jer datang office
tak tahu kenapa hari ni boleh plak bangun awal
Kalau kebiasaanya
Selagi jam tak bunyi selagi  tu lah me tak bangun


Hari ni ialah 29 Februari 2012





Hari ni muncul hanya 4 tahun sekali dan juga dikenali sebagai tahun lompat
Sempena tahun lompat yang hanya muncul untuk 4 tahun sekali ni
Me nak ucapkan Selamat Hari jadi bagi sesiapa yang menyambutnya
Sapa2 birthday jatuh pada 1 Mac
sabo yer kena tunggu satu hari jer lagi.. ;)


Salam Sayang,
NURUL

p/s: kredit pic to Mr. Google

6 comments:

hazman aka species1980 said...

Whoaaa... Mood baik yea arinie...macam tahu-tahu je nanti ade orang nak sponsor LOREAL FOUNDATION yekk

Eyriqazz said...

lompat si katak lompat..uwaa,kenapala birthday eyriqazz jatuh harini,....sob2....

Cik Nurul said...

Abg Hazman: hehehe tulah pasal.. lagi bertambah hepi ;)

Abg Eyriqazz: Boleh ape sambut, konon2 birthday hari ni..hehehe ;)

Cik FaRiZaM said...

hepi besday eyriqazz....

hi nurul...moga arini lebih baik dr smlm, rsa sekejap je bulan 2 ni. dah masuk bulan 3. pastu 4, 5 ,6 ,7 (dah puasa), 8(dah raya), 9 (:)), 10, 11, 12 then 2013 dah

Boni JLL3 said...

kan? cian orang2 yang sambut busday hari ni

KiD said...

happy besday to kid.. hehehehe