Monday, 20 February 2012

CONTEST KAROK with Zarul Umbrella Featuring Madammondoq, Abangensem & Eyriqazz



Last minit punye entry, harap harap ade tuah lepas ditag oleh KID tadi dekat Facebook baru ingat malam ni last date untuk submit.. harap korang enjoy.. :)

CONTEST KAROK With Zarul Umbrella Featuring Madammondoq, Abangensem & Eyriqazz


Blogger blogger retis


Pertaruhan yang pertama


Pertaruhan yang Kedua


3 PEMENANG BERTUAH  akan disponsor oleh Madammondoq, Abangensem & Eyriqazz dan dapat join karok pada :

Tarikh : 25 Februari 2012 (Sabtu)

Tempat : Red Box Sunway Pyramid



Best kan!! Korang korang semua jangan lupa LIKE Fanpage Madammondoq.com, Abangensem.com and Eyriqazz.com


Salam sayang, 
NURUL



17 comments:

Eyriqazz said...

hak3..ada date ngan AE?

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

huhuhuhu pakai tab pun cun gak tu.memang kreative siezuka ni :D

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

gooooooooooooooooodluck :D

aReLaN said...

gudluck.kita tunggu keputusan dia.hehehe...

abang ensem said...

Date dengan Abang Ensem?? Dalam maknanya tu.. hehehe. Nak bagi Nurul menang ke tak nak ni?? Dilema sungguh.

CIK MAY said...

kaki karok neh...;)

madammondoq said...

i ada date dengan Abang Ensem??????? Oh. no... macam tak percaya sungguh.. haha.. btw.. good luck nurul.. :)

Cik Nurul said...

Bro Eyriqazz: Huhuhuhu madam selalu jumpa Ae ape..

Zuan: hehehe time kasih dik.. ;)

Cik Nurul said...

Arelan: time kasih.. ok kt tungguu.. ;)

Abang Ensem: eh ade can boleh menang ker? AE kan selalu jumpa madam.. tapi jumPA ade laling & danish.. hahahaha

Cik Nurul said...

Cik may: kt bukan kaki karok.. nyanyi pun x pandai.. huhuhu bagi sokongan dekat blogger2 artis ni.. ;)

Cik Nurul said...

Madam: hahaha sekali sekala.. thanks madam ;)

hazman aka species1980 said...

hurmmm...kalau NURUL punya pasal....rasanya AE anytime je boleh belanja makan2x or gi karaoke nie...ON THE HOUSE...

bebeldotsorang said...

wah menarik..hehe goodluck! :)

Cik Nurul said...

Abg Hazman: x de maknanya AE nak wat nurul camtu.. semua sama.. heheehehe ;)

Bebeldotsorang: thanks.. ;)

Zarul said...

hahahah lawak2..tang AE ngan Madam tu...

Cik Nurul said...

Abg Zarul: hehehehe ;)

LubLy said...

g00d luck sis..chaiy0k2