Tuesday, 14 February 2012

Happy Birthday Prettty Girls



Semalam kan me kuat berangan, yelah mau tak kuat berangan korang tengoklah apa yang me makan semalam.. Oh sebelum tu semalam kitaorang ada celebrate birthday untuk my senior kak Ambi & Praveena.. Perkara wajib untuk department kitaorang. Semalam bukan kek jer.. siap sekali ngan nasi lemak .. dan korang nak tahu tak me makan dua bungkus nasi lemak k.. Nilah rahsia me yang semakin chubby.. hehehe tak per chubby pun asalkan comel..Opsss terpuji diri sendiri plak.. ;)


Kek birthday



Nilah Praveena & My senior Kak Ambi


Happy birthday for both of you..
May God Bless u all ;)


Salam sayang,
NURUL


15 comments:

Eyriqazz said...

Oh, awek-awekni la yang abangensem nak ngorat ni ya?

Adila Saidi said...

happy birthday for them :)

CIK MAY said...

nak kek! ;p

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

bila bday u? ;)

BH to both of them :D

Azman said...

errr... happy birthday

Cik FaRiZaM said...

Hepi Besday kak Ambi & Praveena....

besday nurul bile ek? huhu~ ooo inikah rahsia nurul tembam skrang? hehe kat office mesti slalu wat makan2 kan? akak keje sini, sebulan skali kalau ada besday staf baru la boss bwk kami makan kat mana2....boss belanja....kat sini akak makan lunch je...srapan makan buah je...huhu~ nasi lemak tu jrg sgt...

Cik Nurul said...

Bro Eyriqazz: Ha'ah x sabo2 AE nak jumpa.. ;)

Adila: nanti nurul bagitahu diorang k.. ;)

Cik Nurul said...

Cik MAy: Dah habis lah yang.. ;)

Zuan: Set dalam calendar yer.. 26 November.. ;)

Cik Nurul said...

Azam: err.. nanti nurul bagitahu kat diorang.. ;)

Kak Faz: A'ah selalu sangat buat makan, sbb boss nurul yg pompuan suka makan.. Kak faz tanda dalam calendar tau.. 26 November k.. hehehehe ;)

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

hehe alrite ;D

Cik Nurul said...

Zuan: bagus2.. ;)

KiD said...

happy belated besday pretty girls yeaa... have a nice life!

Cik Nurul said...

KID: thank u.. (On behalf for pretty girl)

aReLaN said...

hepi belated bday to them.uish..nampak sedap betul kek tu

Cik Nurul said...

Arelan: nanti nurul sampaikan ucapan tu.. kek tu memang sedap ;)