Monday, 21 November 2011

Sofy 360 with Lisa Surihani



Hari sabtu malam hari tu member-member masa zaman sekolah teknik datang rumah me, sorang dari klang & sorang lagi dari bukit gambang, kuantan. We all enjoy gila.. Hari sabtu malam tu bawak diorang ronda-ronda makan-makan dulu dekat uptown dikota tu, lepas balik tu bukannya terus tido, tapi borak-borak, gosip-gosip dulu pukul 3 lebih baru kitaorang tido.


Semalam lepas makan tengahari me bawak diorang pergi jalan-jalan dekat the curve, dan sememangnya me nak pergi curve untuk sofy 360... so enjoy lah kitaorang hari tu.. tapi kitaorang duduk kejap jer.. sebab member me naik bas pukul 4 dekat shah alam nak balik ke bukit gambang dan me pun lepas tu ada hal lain.. so tak sempat lah we all nak jumpa si cantik lisa surihani..


Kena register dulu


lepas tu kena pakai ni dulu


Kepenatan pusing-pusing curve, rehat dulu


Budak tak mengaku dah berpunya Tengku Adiana


Sofy Aksi Treme

Antara yang dapat semalam..Suka :)


Bukti datang semalam..;)


Memang best sangat semalam, Tambah-tambah lagi dapat jumpa geng-geng lama bagi masa satu hari pun tak cukup nak borak-borak, ade jer cita yang keluar dari mulut, lepas satu topik-satu lagi topik yang keluar. Bila lah lagi dapat jumpa macam ni kan..

Salam Sayang,
NURUL


P/s: Thanks sofy360

4 comments:

Phat said...

singgah & follow sini

Cik Akmal said...

hi phat... salam kenal..

| SUE | said...

plan pon nak ke sana... tp tk sempat.. nasib tkdo gambo ngan lisa..kalau tk jeles! :p

Anonymous said...

What's Going down i'm new to this, I stumbled upon
thiѕ I haѵе discoνerеd It positively helpful
and it has аiԁed me out loаds. I'm hoping to give a contribution & aid different customers like its helped me. Great job.
Check out my page : sok z Noni