Friday, 11 November 2011

Hari ni 11.11.11, tapi!!!



Hari ni adalah hari penghulu segala hari,
Hari jumaat dan jugak hari ni tarikh nya sangat cantik
11/11/11
mesti ramai yang bertunang, kahwin dan jugak lahirkan baby


tapi!!!
me pagi-pagi ni dah hangin
dah lah kat rumah me tu hujan lebat, me ni kalau bawak kete hujan lebat ni lemah skit
sampai je kat taman tun nak menghala ke seksyen 17
ya Allah dah lah lambat boleh jem pulak pagi-pagi ni
normally kalau dalam pukul 7 lebih tu x de nye nak jem lagi
tak bergerak pulak tu
rupanye-rupenye ade accident
dengar dalam radio hot fm tadi dia bagitahu ade sebuah kereta terbakar
patutlah masa lalu tadi ade kesan terbakar






sabor jelah pagi-pagi ni..


Salam sayang,
NURUL


2 comments:

Saiazuan said...

hmm tarih yg menarik kan? :)

ain dzaya said...

ain bru prasan tarikh arini 111111...;)

jom rebut di sini http://aindzaya.blogspot.com/2011/11/beloglist-ain-dzaya-earning-nuffnang.html