Monday, 14 November 2011

Bila nikmat hidup ditarik untuk sekejap sahaja



Selamat pagi,
Ya Allah tak larat nye lah
start dari pagi semalam sampai lah ke hari ni asyik ulang alik toilet jer.. cirit birit..
 Pagi ni ingat dah ok, me datang lah office ni, tapi dia start balik pulak dah.. kalau tak tahan sangat memang terpaksa kena g jumpa doktor & ambik mc


Itulahkan sekejap jer tuhan tarik nikmat hidup kita
semalam malam baru me makan, yelah asyik tido jer tak larat sangat minum air je pun dah buang balik
tapi kita sakit bermakna tuhan tengah uji kita, tuhan sayang kita
sebab tulah kalau kita sihat kena bersyukur sangat-sangat


Salam sayang,
NURUL



1 comment:

KiD said...

tu laaa.. kid pun selsema dan pening kepala nih.. huhuhu