Friday, 18 November 2011

CONTEST : Get The LOOK With MADAMMONDOQ



Firstly tahniah me ucapkan kepada madammondoq sebab terpilih diantara 4 yang terbaik untuk MAYBELLINE’s Favourite Blogger Contest!! Kalau sape-sape yang baca blog me mesti dah tahu sape  madammondoq ni kan. Sebab me pernah buat entry pasal dia. Kalau nak tahu boleh cek dekat sini. Dan dah lama sangat me tunggu madam ni nak buat contest, So yang ditunggu-tunggu sudah pun tiba!!! ;)


nak join klik kat sini


Sangat menarik kan!! Personally me memang  respect dengan madam, sebab dia seorang yang gigih! sebabnya kalau korang semua baca blog dia mesti kenal madam ni orang yang macam mana. bagi me dia seorang yang sangat teliti dan kemas dengan setiap kerja yang dia lakukan. Dan sebab tu jugaklah dia boleh sampai ke tahap ni. Dan yang paling aku suka pasal madam ni mata dia cantik oooo.. sesuai sangat lah jadi duta Maybeline.. liyana jasmay pun boleh kalah dengan mata madam yang bundar tu.. hehehehe, kalau korang tak percaya tengoklah video kat bawah ni!!





Betul kan apa yang me cakap, mata dia cantik!! sangat jeles ok dengan mata dia, so apa tunggu lagi, jom ramai-ramai kita vote madam kat sini!! mana lah tau lepas ni kita dapat tengok Madam aka Rani Mukherjee tu dekat iklan tv kita nanti.. hehehe.. kalau tak tahu jugak me ajar cara-cara nak vote kat bawah ni:- 


CARA-CARA NAK VOTE SENANG JER:

1. Korang kena masuk Facebook Maybelline NY dengan klik link ini

2. Then korang akan nampak ada 4 video yang dipertandingkan untuk Maybelline's Favourite Blogger Contest.

3. Just klik VOTE  kat video GI JANE!!

4. Korang boleh VOTE setiap hari satu kali sampai 30 November 2011!!

5. DONE! SENANG JE KAN!!


Bukan tu jer.. hadiah -hadiah dia sangat menarik minat me!! Dan “Hadiah Contest ini juga ditaja bersama Tetikusrusak.net dan HazmanFadzil.com





PERTAMA



KEDUA



KETIGA


KEEMPAT


KELIMA

Kredit gambar madammondoq.com


Dan jangan lupa LIKE Fanpage Madammondoq.com


Salam sayang,
NURUL




4 comments:

madammondoq said...

mata u pun boleh jadi cantik jugak kalau dah make up!! btw.. thanks join.. and good luck!!

CIK MAY said...

dah join jugak...sebelum nurul invite lg..hihihi

gud luck nurul..;)

Cik Akmal said...

madam- hehehe tp xleh lawan madam.. :-)

cik may- bgus2 :-)

ju said...

yupp..mata nurul pun sgt2 cantik..terpejam mata masa 1st time jumpeee :D