Tuesday, 15 November 2011

Dapat hadiah dari Nuffnang!!!



Sukanya dapat email dari Nuffnang kali ni
diorang bagi hadiah sempena hari jadi me yang bakal menjelma minggu depan
4 keping tiket wayang, terima kasih Nuffnang & Tgv




Bila lah agak-agaknya dapat g collect tiket nih yer dah tak sabar dah ni, Tapi.. tak tahu mana location dia dan ditambah jugak keadaan kesihatan yang kurang memuaskan dan disebabkan itu jugak mood nak berblog, berfacebook, beronline, membaca blog bloggers2 lain dah kurang untuk sekarang ni... ;(
Jagalah kesihatan kita yer kawan-kawan semua, sakit boleh datang bila-bila masa jer..
Nafsu makan me sekarang dah kurang disebakan ini.


Sekali lagi terima kasih  Nuffnang!!!


Salam sayang,
NURUL


3 comments:

Munnafendy said...

me pun pernah dpt jugak! rugi tak amik ni... =)

Anonymous said...

Takpe Sis. Bila awak dah sihat sikit baru 'kita' gi amik tiket tu.. hehe -AE-

ju said...

wah...belum penah dapat lagi...
Bes eh...

Eppy beday la