Thursday, 10 November 2011

Contest RM88 abangensem.com



Me dari hari pertama tengok Abang ensem atau lebih glamer dengan AE buat contest ni lagi me nak join.. tapi oleh kerana masa yang tak mengizinkan so hari ni me berkesempatan untuk join.


kalau nak join just klik kat sini ok


Jawapan-jawapan me pada soalan-soalan yang telah AE tanya adalah:-

1. 10/10/2010
2. Ariff Shah
3. Tips & Panduan Membeli Rumah Terpakai (Subsale)
4. RM10
5. Tuah Bri
6. Seminar Hartanah anjuran Property & Co
7. Fauziah Latiff
8. Off course lah Abang Ensem.. dah name pun abang hensem betul tak..

Jom Ramai join ni tarikh tutup dia esok dah 11/11/11--cantik no ni kan..

Salam Sayang,
NURUL



2 comments:

CIK MAY said...

hi nurul...selamat bercontest..hehe..eh,ar..brooch tu rm6 ye..ade sincan bg tak? ;)

CIK MAY said...

silap..wan..hihi..byk sgt name beliau..;p