Tuesday, 22 November 2011

Konsert Moovment 2011 Bersama Far East Movement & DJ Earworm Live in Malaysia






Selamat Petang kawan-kawan, sambil-sambil menikmati nasi goreng yang sedap ni, Me nak bagitahu me nak sangat dapatkan sepasang tiket percuma bernilai RM2++ dari Bro Framestone & Universal Music Malaysia" seperti poster di atas tu sebab me tak pernah menghadirkan diri dengan konsert sebegini besar dan ditambah pula dapat berjumpa dengan Far East Movement yang terkenal dengan lagu Like aG6 dan Rocketeer. Di samping tu jugak kalau me dapat tiket ni me nak bawa sorang kawan me yang sejak kebelakangan ni sedikit moody disebabkan masalah yang menimpa dia. Kalau me menang me janji, dia yang me pilih untuk bawak pergi sana. Sebab dia memang aktif dengan konsert-konsert besar begini..


Konsert Moovment 2011 yang bertempat di Indoor Arena, Bukit Kiara Equestrian Park akan di adakan pada 3 Disember 2011 ini.


Artis yang akan menjayakan konsert ini adalah Far East Movemont (yang terkenal dengan lagu Like A G6 dan Rocketeer) dan juga DJ Earworm. Konsert ini di bawa khas oleh Universal Music Malaysia dan Marctensia Conserts bersama-sama dengan TuneTalk Mobile Prepaid dan ia juga akan dimeriahkan lagi oleh DJ Crystal dan DJ Junior dari Taiwan. Dan tidak lupa juga dari Malaysia iaitu DJ Ken dan Jakeman.


Maklumat Mengenai konsert ini adalah seperti berikut:


Tarikh: 3 Disember 2011 (Sabtu)
Masa: 8.00pm – 2.00amTempat: Indoor Arena, Bukit Kiara Equestrian Park

Harga Tiket: RM103 (Rock Zone) dan RM203 (Pit Zone)*Harga termasuk tax RM3 dari AirAsiaRedTix
** Remaja bawah 18 tahun tidak di benarkan

Kaunter tiket AirAsia RedTix
* Tiket hanya dikeluarkan pada 26 Oktober 2011 ke atas.

Victoria Music Centre1) Sungei Wang (TEL: 03 - 2148 7208 & 03 - 2142 0661)
2) Amcorp Mall (TEL: 03 - 7956 0592)
3) Tropicana City Mall (TEL: 03 - 7722 2955)
4) Bangsar Shopping Centre (TEL: 03 - 2093 1093)

Rock Corner1) The Gardens Mall (TEL: 03 - 2284 4893)
2) Mid Valley Megamall (TEL: 03 - 2284 1423)
3) KLCC (TEL: 03 - 2161 9417)
4) Subang Parade (TEL: 03 - 5636 9520)
5) The Curve (TEL: 03 - 7729 6313)
6) One Utama (TEL: 03 - 7725 5667)

Uuntuk pembelian secara online, layari: www.AirAsiaRedTix.com/Events/Moovment atau hubungi 03-8775 4666 untuk maklumat lanjut tiket.

Dan untuk maklumat lanjut mengenai MOOVMENT 2011, sila hubungi:-
- Marctensia Concerts at 03-2092 1199 or log on to www.marctensia.com
- Universal Music Malaysia at 03-7958 7433 or log on to www.universalmusic.com.my


Harap me ada peluang untuk menang!

Salam Sayang,
NURUL


24 comments:

El-Janna said...

gud luck^^ nak jugak menang tiket ni^^

CIK MAY said...

wah..rajin join contest..gud luck.. ^^

juanita said...

Kompem menang la hehehehe

selipar buruk said...

wahhh..rajin betul joint contest2..hopefully da luck will be yours sis -)

Anonymous said...

All the best babe tapi kalau saya dapat tiket konsert Search, awak nak temankan saya tak? -AE-

Nurul Mazni Sawal said...

gud luck dear.. im coming here :)

Wanita Mutalib said...

Bestnya p tgk konsert. Wish u da best syg. Moga2 menang ya :)

crencko herwa said...

saya mau jugak ticket tgk fareast movement,like a G6..hehehe,gud luck my fren ::crencko herwa::

jebatt said...

murahnye tiket tu...kalo kuar duit sendiri nk pi tgk x sanggup ler. x nmpk ape2 psl contest tu. anyway...gud luck, rajin berusaha pasti berjaya.

Anonymous said...

selamat berjaya,chayo my fren.....nak tgk fareast movement,shuffle~yeyeyeyeye tulun nurul!!!!!!!!!!!!!

puanbee said...

salam ,

hehe apa nak komen akk kurang sikit dengan kumpulan ini , old pesen ni ye lah mak-mak,

tapi untuk org muda mesti best kan , chaiyookk

KiD said...

hehehe.. kid ada gak dapat offer tiket ni, tapi tak dapat gi.. mau setel kenduri adik ipar

aryafiz said...

abg doakan makcik yang cutez nie menang,,....lau menang nnti blanja lh abg.....k... syg makcik cutez....

aryafiz said...

salam.....makcik cutez yang abg syg.....abg doakn makcik menang tiket 2 syg.....eeee...hahahaha...okay2x...amin...

MANJER said...

Gud LUcK.... KALO dpt tIKET AQ pN nK jGK.. TAU2...

FaRa said...

GuD luCK...HrP2 dPT ye..Klu Dpt Nk gaK..HeHEhE..

Rahmah Ram Ram said...

Good Luck Siezuka....

ain syazana said...

i loikee far east movement . good luck :D ain syazana <3

amira said...

all the best . i nk ticket jugakk ! nk dua :)

MATHANITA-mathannita@yahoo.com said...

GOOD LUCK MACI... I SAW UR HARDWORKING WHOLE DAY... HOPE GOD HELPS U....PLUS CRENCO JUGAK.... HAPI 4EVER...

cahaya mata said...

selamat maju jaya nurul....
nurul boleh!nurul boleh! :)

masz86 said...

Goog luck...

myu said...

Gud luck :)

madammondoq said...

good luck dear!! kalau menang pi ajak AE dating layan ni ek?? ahakss...