Monday, 21 November 2011

Dapat Hadiah best dari Uzairothman.Com



Kekenyangan lepas makan tengahari tadi membuatkan me kemalasan nak buat keje.. hehehehehe, Asyik makan jer macam mana lah nak diet, body pun dah makin membulat, almaklumlah hati senang, tak ada masalah.. hehehehehe. Ok lupakan itu.. Dah lama me tunggu hadiah ni, dan akhirnya hari ni membuatkan me tersenyum dan tersangatlah suka.. ;)


Jeng.. jeng


Tadaaaaa


Time kasih banyak-banyak uzairothman.com. Seperti yang dia janjikan.. hehehehe hari tu dia cakap just teddy sheep new zealand tu jer.. tapi sekali terima ada key-cahin & pen jugak.. time kasih banyak-banyak dik.. suka sangat-sangat.. Kira ni first hadiah birthday yang me terimalah.. hehehehehe..


Salam sayang,
NURUL




5 comments:

Asyikin said...

whoaaaa, all blacks ! :D

Bizstudent said...

Wah!, cantik jugak ye.... :D

Entri terbaru :- Live Streaming Malaysia Vs Indonesia Final Sukan SEA 2011|Stadium Gelora Bung Karno

Cik Akmal said...

asyikin- a'ah lah baru perasan..

bizstudent- memang cantik..

juanita said...

nanti akak bg hadiah beday juga..
Tlg post besar2 yer..ahakss....

Cik Akmal said...

wah sukanya.. :-)

beres, nanti nurul post besar k..