Saturday, 26 November 2011

Di Hari kebesaran Ku, Aku Beryukur pada Mu Ya ALLAH



Alhamdullillah Dengan Limpah kurnia dan izin Allah S.W.T umur me telah cukup sempurna
25 Tahun
Bersyukur pada Mu Ya Allah dengan rezeki yang diberikan selama ini
Bersyukur sangat2


Me pernah cita kat sini yang me telah hadiahkan something dekat diri sendiri untuk menggubat hati me yang kecewa dengan handphone blackberry, kalau nak ingat balik baca kat sini.

Dan seperti yang dijanjikan

jeng..jeng..jeng..


Samsung galaxy tab 10.1


Sangat-sangat jatuh cinta dengan nya.. My new boyfriend..


ME  & New Boyfriend


Syukur, My Baby Siezuka pun dah genap-genap setahun, sama dengan hari besar me. Itu adalah hadiah yang me hadiahkan untuk diri sendiri tahun lepas.. Alhamdullillah.. Time kasih jugak untuk Ma & Adik Mat insan yang tersayang dalam hidup me. Sayang sangat-sangat.. tak sabar bulan 12 ni nak balik kampung, jumpa dengan diorang. Dan tak lupa jugak kawan-kawan yg ingat hari besar me, sayang sangat kat korang semua.


Salam Sayang 
NURUL


2 comments:

nina said...

Untunglah, best tu!!

CIK MAY said...

hepi belated besday!!