Tuesday, 29 November 2011

Contest dari Pak Lan



Me nak join contest yang dibuat oleh Pak Lan , Kalau korang nak tahu Pak Lan buat contest ni bersempena kejayaan yang dia perolehi iaitu daripada akulahpaklan.blogspot.com ke www.akulahpaklan.com.


Hadiah yang ditawarkan sangat best & menarik minat me
Kalau tak caya tengok kat bawah ni:-


Best kan hadiah dia

Me pun first time tengok barang ni,
kalau korang nak tahu ni adalah sebuah external speaker yang berkeupayaan untuk menjadi sebuah radio FM, boleh memain lagu MP3 melalui USB dan memory card.
Sangat best kan


Dan Kenapa me patut dapat hadiah ni sebab warna dia biru lautan, dan first time me tengok gambar hadiah ni kat blog Pak Lan memang terus jatuh cinta dengan mu wahai si biru. Ditambah pulak dengan fungsi-fungsi dan service yang si biru sediakan. Dapatlah me gunakan dikala me boring untuk dengar lagu, tak payah dah nak bukak laptop, tv bagai. Hanya menggunakan si biru ni jer. Dan kalau nak bawak g jalan mana-mana pun senang jer dengan adanya si biru ni. Harap-harap me berpeluang memiliki si biru yang comel ni.


sekali lagi,
Tahniah diucapkan dekat Pak Lan 
dan time kasih jugak sebab jemput me untuk join contest ni.. harap harap dapat jadi orang yang bertuah lah yer..


Ok kalau korang semua nak join klik kat sini jer 
tarikh tutup dia esok 30/11/2011
cepat-cepat masih belum terlambat mana tahu ade rezeki korang jugak kan.


salam sayang,
NURUL




1 comment:

Selendang Merah said...

insyaAllah kalau sempat sm join naa..:D