Tuesday, 13 September 2011

Wywy beraya





Tiap-tiap kali ade perayaan, office me mesti akan buat makan-makan.. semalam office kiteorang buat makan-makan untuk sambutan Hari raya. Macam - macam makanan ade, so riuhlah office kiteorang pagi tu.





Ini lah antara technician kiteorang, keje me memang hari -hari dengan technician, kadang kadang tension jugak ngan diorang ni, yelah macam-macam perangai, tapi kalau diorang tak der senyap jer office ni..diorang lah penyeri department kitaorang.. pagi - pagi kalau diorang ade, riuh rendah office ni.. macam pasar..


Berseri-seri..


Yang penting banner yang kat belakang tu.. hahahaha.. hari jumaat ni dah we all pergi.. 


Si cantik


Salam sayang,
NURUL


4 comments:

CIK MAY said...

eh..nmpk incek tunang aii le terselit kat gbr tu..hehe...

tgk link ni
http://mayandhanis.blogspot.com/2011/09/siang-dipendam-malam-balas-dendam.html

blh tgk tak gbr yg kate tak blh tgk td?

siezuka... said...

Hehehe dah brtukar yer dari incek boyfriend ke incik tunang yer.. tahniah2..

dah boleh tgk.. thanks..

madammondoq said...

opis i next week makan-makan..

siezuka... said...

simpan sikit untuk nurul.. hehehehe