Thursday, 15 September 2011

SEGMEN XX-TRA FOLLOWERS



Dah lame me nak join ni
dari hari pertama me kena tag dengan Cik May lagi me nak join
tapi hari ni baru teringat
huhuhu teruk betul lah me ni


Jom tanbah followers kat sini


Nak tag kat


Salam sayang,
NURUL


11 comments:

CIK MAY said...

tau la besok nak g obersea..eksaited smp lupe nak join ye..hihi

siezuka... said...

bukan lah cik may.. kena ganti org buat keje.. tu yg slow skit berblog ni..

memang x sbar tnggu esk.. hehehehe

madammondoq said...

eh.. menarik jugak ni..

siezuka... said...

jom join madam.. :)

IntaNBerliaN said...

Salam kenal.. terjah dari segmen yang sama.. :-)

follow awk :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2011/09/segmen-xx-tra-followers.html

#miss ultrapink (: said...

salam perkenalan dari segman yang sama ,foloow awak :)

http://missultrapinkinthesky.blogspot.com/2011/09/segmen-xx-tra-followers-by.html

zareliqa afiqa said...

yuhuu~ Iqa dtg terjah dari segmen yg sama.
salam kenal^^
Jemput singgah cnie yer :D

http://zareliqaafiqa.blogspot.com/2011/09/segmen-xx-tra-followers.html

NasZ said...

salam kenal..dah follow awak.

terjah dari segmen xx-tra followers.

jemput ke blog saya ye?

MOHD NASER.com

Ct Aja said...

Salam kenal, datang dari segment XX-TRA FOLLOWERS, folo cni...


http://ajaratulaswad.blogspot.com/2011/09/segmen-xx-tra-followers.html

Ahmad Hisyam (Lighta Shadowee) said...

Datang dari segmen yg sama...
Jemput singgah ke blog Lighta Shadowee ;)

Jom Join Bloglist Lighta Shadowee

sherotpetot said...

hye awk.. sy follow sini
jom singgah belog sy ;p