Monday, 5 September 2011

Raya Siezuka




Kemalasan yang teramat sangat.. Mood raya masih lagi terasa.. sampaikan nak update blog untuk entry raye pun still lagi kat draft.. tapi hari ni kena jugak update blog.. sebab nak share gambar raya.. hehehe takut nanti orang cakap basi plak.. Sekali lagi selamat hari raya, maaf zahir & batin.. 


 Adik Mat, Ayah, Ma & Me


 Disebabkan anak sedara me yang ni lah, me tak balik terengganu.. Dia study kat melaka, Mak & ayah dia kat sabah tak balik kg, ad hal yang tak dapat dielakkan, so terpaksa lah kita semua raya kat penang..



Salam sayang, 
Me,
Cik Nurul
aka Siezuka

p/s: rindu kat mak & ayah kat terengganu & tak dapat ziarah kubur arwah abah.. al-fatihah..sayang &  rindu abah.. 



3 comments:

juanita said...

Selamat hari raya dek :)

siezuka... said...

Kak ju<< selamat hari kak.. mintak maaf kalau nurul ade salah silap..

aryafiz said...

salam...pa lh makcik nurul nie....hehehe....best pew raya kt penang...