Wednesday, 14 September 2011

Broframestone.com pilih Siezuka jadi model Otove



Salam semua readers
Wah tajuk bukan main lagi
hahahaha model octove lah sangat, angan -angan adelah
tapi me nak share jugak hal ni


tadi ingatkan broframestone gurau -gurau jer nak gambar me
tadi me baca kat blog dia
sekali nah ambik kau..
terpampang gambar me..
hehehe


Pengguna tegar octove.com
tegar lah sangat hehehe
skrang me dah ranking ke 162 dengan point sebanyak 1641
Me nak ranking me lagi tinggi
Yakin Boleh!!!


Jom kawan - kawan semua
kita join octove.com
banyak sangat kelebihan yang kita dapat
cepat-cepat sebelum terlambat!!!




Salam sayang,
NURUL


p/s>>>> sory gambar ambik ngan camera.. sebab tak pandai nak copy paste..
malu jer kan..


6 comments:

juanita said...

err...err...mmg akak da join.
Tapi asyik luperr :D

madammondoq said...

dari ritu nak join.. tapi asik tak sempat jek.. huhu..

selipar buruk said...

ape kelebihan octove kak?

siezuka... said...

Kak ju<<<

aktifkan balik.. hehehehe lg banyak point, lg besar hadiah akak bleh tukar.. & yang penting dpt ramai kawan..

madam<<<<

cepat2 join.. best.. :)

siezuka... said...

Anne<<<< byk kelebihan, sample cam anne post gambar ke, ap2 ker kat wall, kite dah dpt point, kt boleh kumpul point & lau rase nak tukar ngan hadiah pun boleh point tu.. mcm2 hadiah ad.. yg paling penting dapat ramai kawan.. :)

aryafiz said...

makcik kalah....abg ranking tinggi dh dri makcik....bru s mmgu join octove...hehehehe